Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kakve to veze ima da li je maska ili nije, bar pomaže za razliku od nekih. Koliko je djece usvojila, pa im pružila sve što možda nikada nebi mogli ni sanjati da ih nije usvojila. Ali to je taj mentalitet, kad god neko učini neko dobro, gleda se kako da ga ocrni, ujesto da kaže hvala Bogu pa ima i takvih.
ih koliko je nama pomogla andja dobra je ona..
i jos da ti Bred prestane Pit na konju si.
Ovo nisu samo riječi. Jedna divna osoba, kojoj želim sve najbolje u životu.
i chuj reta r diranosti da nije andje zaboravilo bi se lololol grohotom se nasmija dokle ide ljudska maloumnost i plitkost u pm pa jasna srce ti stvarno imas problema sa glavom ako mislis da je izivljavanje i izdr ka vanje andjino po nashoj tragediji ischim pomoglo nama ovde chuj hvala sto nas podsjeti lolol mogla si joj se i zahvalit sto je bosancu podjonila knjigu i predlozak i ideju za film pa jos ima obraza cojeka tuzit sto mu ukrade ideju za film ;)
@jasna jah eto andja andjeo dusha vaka naka stalo joj do nas obichni parazit koji na osnovu nechije tragedije svoj portfolio puni tzv humanitarnim radom nije nista vishe nego puppet te elite koja vedri i oblaci pod krinkom humanitarnog rada salju kontaminiranu humanitarnu pomoc vakcine lijekove koji vishe odmazu nego pomazu masovne eksperimente vrse nad ljudima u kriznim podruchjima kao sto su i nad nama da je andja tolki andjeo dizala bi frku kad je trebalo u bosni kad se klalo andja je orgijala i smrkala bjelo ko zvjer prema tome mani mi tog humanitarizma i aktivizma koji navodi vodu na mlin nwo agendi ;)
hvala ti Andjo za sve sto si za Bosnu uradila, od srca.... da nije tebe, zaboravilo bi se i opet da su srbi silovali..... hvala sto njih i nas podsjeti....
Sve ukazuje na to da je Brad ne jb...
Pa moja preporuka je da pocnes sa porno produkciom ,to bi ti bilo bolje nego da se hvatas reziranja filmova ,dokazala si da za to nisi talentovana !
@truth sine moj ako se vec bavis tim stvarima i teorijama da tebi coco nesta kaze slusajuci tog ludjaka davida ickea i sireci njegovu propagandu samo toj eliti vodu na mlin tjeras zna se vrlo dobro da je za ameriku alex jones njihov igrac i objelodanjuje stvari koje mu se narede da pricha bilo da pripremi ljude na buduce dogadjaje bilo da skrene paznju sa pravih problema e pa za evropu ti je taj puppet david icke pa kad vec neke gluposti pises pisi care da je validno mani se tih gluposti chuj reptili u pm lolol ne kazem da je cvjechka ona clooney yuckenberg gates ugl svi koji su bili najveche galamdjije oko kony sramote su njihovi igrachi al rech da su reptili je potpuno suludo ;)
Nešto što vjerovatno niste znali prije: http://www.youtube.com/watch?v=yLhBIW5M4NI
REPTIL KAO BONO !!! Humanitarne stvari su im naredjene (kao maska). Sve je to maska od stvarnosti....