Izazvala reakcije
2

Alyssa Milano u majici dubokog dekoltea svjedočila protiv Bretta Kavanaugha

Klix.ba
Alyssa Milano (Foto: Twitter)
Alyssa Milano (Foto: Twitter)
Zvijezda popularne serije "The Charmed" kritikovana je zbog izbora odjevne kombinacije jer nije primjerena.

Alyssa Milano, glumca i aktivistica pokreta #MeToo podržala je Christine Blasey Ford koja je svjedočila protiv kandidata za američki Vrhovni sud Bretta Kavanaugha, kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje, no ono što je privuklo najviše pažnje jeste njena odjeva kombinacija.

Prva zamjerka bila je što je glumica za ovu priliku izabrala crnu odjeću.

"Sigurno želi crnom odjećom pokazati kako su žrtve", bio je jedan od komentara.

Drugi su pak bili zaokupljeni njenim dekolteom.

"Kako je bilo ko može shvatiti ozbiljno kad je tako obučena. Kakvo nepoštovanje komisije američkog Senata s tim izbačenim grudima i dekolteom", napisala je jedna korisnica Twittera.

Mnogi su je napali i zbog videozapisa koje je glumica objavila na Twitteru. Naime snimke su zabilježene tokom rasprave - što nije dopušteno.

Međutim mnogi su stali u glumičinu odbranu.

"Ako ćete napasti @Alyssa_Milano samo zbog outfita vi ste u problemu! Žena može nositi šta želi i vaše reakcije nisu njen problem", glasio je jedan od kometara koji je branio poznatu glumicu.

Podsjećamo, Christine Blasey Ford optužila je kandidata za Vrhovnog suca Bretta Kavanaugha za seksualno zlostavljanje. Kavanaugh je negirao njene navode, a međuvremenu su se pojavile i druge dvije žene koje su ga također optužile za zlostavljanje.

"Detalji te večeri proganjaju me i sada. Sjećam se njegovih ruku koje su bile oko mojeg tijela i na bokovima. Vikala sam, nadajući se da će me neko čuti, dok mi je Brett skidao odjeću. Nije uspijevao jer sam ispod odjeće imala i kupaći kostim", kazala je sudu Ford.