Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna osobu 120 sekundi i vec je ta osoba divna…
Tipicna supljoglava menekenkica kojoj je glavna stvar da sjedi pored nekog poznatog i bogatog, nema veze sto mu ona nije niko i nista ali eto nek se bar ocese, ako i to nije slagala, krajnji cilj: uhljebit se nekom s parama i to je to, hajmo dalje
Doručak, jutarnja kafica. Pored vas sjedi Bono Vox koji vas pozdravlja sa 'Bonjour' iako vas ne poznaje. Možete vidjeti, prekoputa je Jeff Bezos. Upoznala sam i Pamelu Anderson", započela je.
štraca
tuka
Ne samo da je "jako divna" nego "jako jako divna"; a Capri je 100% Capri, šešir je "baš neki veliki šešir", i "jako teško" ga je nositi pošto je uz to i "baš ogroman". Bem ti kolje, ko ovo safta oboli na zivce.
Dragi bože svasta bih napisao a tek me Klix oslobodio kazne ne bih da budem banovan opet zadnji put je zbog Čovića bilo
Znam da neko moze biti divan ali ne cuh nikad da je neko jako divan kao sto to napisa klixov autor...
sigurno je Pamela Anderson "tako pristojna, i nogama na zemlji. uopste se ne ponasa kao zvijezda" prica...
Odkud bas da se loziš na pamelu Pa na nju su mnogi momčiči .....
Nece se sigurno ložiti na nekog arhitektu ili doktora
Koji smor
Drzi se ti Baolija i Taverne, to je taman tvoj nivo.
A da je pitas zna li ko su joj tetke sa babove i majkine strane.
Eto, ytaman ti možw biti mentor.