Srela je na plaži
97

Aida Jahić se pohvalila da je upoznala Pamelu Anderson: Jako je divna

Klix.ba
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Bh. manekenka Aida Jahić je tokom gostovanja u podcastu "Od sutra" platforme Balkast otkrila kako je imala priliku sresti brojne poznate ličnosti, a među njima je i Pamela Anderson.
"Doručak, jutarnja kafica. Pored vas sjedi Bono Vox koji vas pozdravlja sa 'Bonjour' iako vas ne poznaje. Možete vidjeti, prekoputa je Jeff Bezos. Upoznala sam i Pamelu Anderson", započela je.
@balkasttv Aida Jahić o upoznavanju Pamele Anderson 😍 Cijelu epizodu podcasta “Od sutra” sada možete pogledati i putem Balkast aplikacije, dostupne na Google Play-u i AppStore-u! 🙌 #Balkast #aidajahic #imranbezdrob #podcast #odsutra ♬ original sound - Balkast

Zatim je otkrila anegdotu vezanu za ovu slavnu glumicu, a koja se dogodila na Maldivima.

"Snimala sam za 100% Capri. Imamo baš neki veliki šešir. To su šeširi koji su stvarno više kao rekvizit jer je ih je jako teško nositi zato što su baš ogromni. Snimali smo na plaži i ona je bila sa svojom porodicom, sa sinovima. Primijetila je taj šešir i odmah ga je kupila na licu mjesta. Tako da, upoznali smo Pamelu koja je jako, jako divna", otkrila je.

Inače, Aidina modna priča započela je u Milanu, gdje je radila mnoge editorijale i modne revije, a 2015. godine je nakon Irine Shayk postala zaštitno lice modnog brenda Incanto.

Na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu je privukla pažnju u šljokičastoj haljini koju je kreirala Belma Tvico. S obzirom na to da je Belma jedna od Aidinih najdražih bh. dizajnerica, festivalskim trgom je prošetala i u kombinezonu koji također nosi Belmin potpis.