Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ko dobar dan. I jos djete rodila. Uvjek ima hejtera u pm
A tamo neka ponosna Amerikanka od 100 kg i sa hamburgerom i cipsom ispred sebe pise da bi trebala ici u teretanu i vidi je na sta lici... Adriana sa 42 godine i troje djece izgleda top!
Zavist prokleta ! Nikakve joj zamjerke ja nemam . Ko zmaj treba , 👍
Joj obrve kad je nacrta k'o Picasso.
Žena k'o grom. a anonimusi našli da joj prigovaraju zbog nečega.
Debilizam, realno... I festival i "selebritiji" , kao i komentatori. Totalni debilizam. Gledam Dolinu Lasve na youtube, za ova sljasteca sranja je remek djelo.
Samo budala može reci za Adrijanu L. da joj nesto fali a pogotovo da treba smrsati. Zena je top 👍🏻
Zena gori
uzeo bi je brat ko djesi
.... a kritičari su , mogu misliti , spodobe ! 👌 .... žena je prelijepa , nigdje ne piše da mora i može poslije poroda , nakon 6. mjeseci , omršaviti ! 💃.... .ebem matere onima koji nameću te standarde ! 💃
Dobra da boli!
Kakva bolest i kakve gluposti. Žena preko 40 godina ima i izgleda odlično. 10x bolje nego anoreksičarke koje se izgladnjuju.
Sta musko spolovilo uradi...
ima posla za one koji gledaju svoja posla
MA TOPOVSKI UDAR
Limarija joj top topova
e jesu je nasekirali,pije apaurine
A da mi je vidjeti na sta lice ti kriticari...