Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..hoće li naši penzioneri dobiti novac za Juni, jebbo Adelu 😂😂😂😂😂😂
Kad nema penzija, apoteke su na aparatima!
Joj admine fakat si glup
Admine?
Koji clickbait :-D
Šta, ako nemaš para, treba da te je sramota..pa svima bi nam se obrazi zacrvenili onda..
Hello from the other siiiideee... Možda je nebitna vijest, ali ova debela djevojka snima spotove sa ugroženim vrstama u Americi, kao što su foke, crnci ili vjeverice.
To je stvarno bitno, zna bit greska do aparata
E ovo je vrh zaglupljivanja omladine. Stidi se Kiksu jedan. Trebali bi se baviti pravim novinarstvom a vi gori od onog Expressa i ostale zute stampe. Avaz je za vas Herald Tribune jadovi jedni jadni.
Jednom ja isto kao Adele otisao u prodavnicu i kad sam htio da platim, sjetim se da mi je novcanik ostao u autu. A jednom mi u prodavnici rekli da ne prihvataju MasterCard i da moze samo Visa i American Express, pa sam platio RBC karticom. Imam i ja mnogo uzbudljivih prica iz kupovina kao i Adele.
ljeb te ebo, kakva vijeeeeeeeeeeeeest
strava zaista.. koliko li ljudi kod nas ima blokirane kartice pp raznim osnovama, to bi me vise zanimalo.
Bas sam se nasikir'o.
Sad ce nastradat i banka i radnja i radnici, pogresnoj su karticu odbili XD
Hoćete li objaviti vijest, ako vam povjerim koliko sam u minusu... Na naslovnoj, naravno.
Strasna vijest
Para na paru, us na fukaru..
KOGA BOLI TAKI ?!