Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takodjer,samo zato sto je narkoman ne znaci da nije dobra osoba.Ne znam otkud ti ideja da su narkomani losi ljudi,jedino lose cine sebi a ne drugima.
Boze dragi pa toliko neduzne djece i zena umire svakodnevno, pogotovo na Bliskom istoku, i to je bol s kojom svaki moralan građanin svijeta živi i pokušava pomoći koliko je u mogućnosti, a je li to sad znači da ne mogu žaliti više nikoga ko umre?! Neshvatljivo mi je. Whitney je diva i s njom je završila jedna era, i da imam pravo da žalim iako milioni ljudi dnevno umre i nisam radi toga bezdušna!
nažalost u današnjem svijetu se osobi koja je umrla od droge posvećuje tolika pažnja, dok u isto vrijeme milioni djece i žena ginu po svijetu i nikome ništa Ako je nekome Bog podario dobar glas ne znači da je dobar čovjek, dobrota čovjeka se mjeri po njegovoj ljudskosti i moralnosti
lijepa moja whitney...legende ne umiru, to je jedina utjeha za sve fanove! :/ htjeli to priznat, ili ne..ona je razlog sto neki slijede svoj san i zele pjevat...
RIP
pa sto smarate vise sa ovom narkomankom? nek joj je laka zemlja i cao!