Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A, zamisli koliko ima u Rusiji mora jezera i rijeka. A niko te ne pita ko si i iz kog si entiteta! Ko hoce da radi, moz novu Ameriku napraviti i za svoga vijeka!
Putina do Neuma! Pa razmisljajte. A, Vi postovani amero-minhenski bataljoni, koji nemate pojma ni o cemu u BiH osim o vasim $, koji nikad niste ni glasali niti su Vas Vasi polupismeni roditelji mogli uputiti kako to "ide" , suzdrzite s se od vasih komentar koji su inace van svake globalne realnosti osim religijske kojoj ja ovdje ne dopustam odgovor.
Pod hitno Rusiji dati izlaz na Jadransko more! Kad su Cehoslovaci, Poljaci, Madjari i ostali iz bivseg SSR dolazili iskljucivo s vizama i s kojima smo se sprdali jebavali im zene, odrasle kcerkice i jos ih nazivali pogrdnim imenima kao pasteta, paradajz turisti i drugim ruznim atributima. Evropa i Amerika nas drze na slamkici Poplave, milijarda i po €. Nema pomoci znacajne . Pare su poslali Hr i Srb. Ruse zamoliti da dodju pod hitno. Napravit ce autopute dati nam pasose za ogromnu Rusiju. Da me vodi onaj ridjan sda, bosic, sds genocidas i lepi covic zvani cirilica itd. Pod hitno zamoliti i demokratski mu napravit put do Neuma i to s buketima cvijeca. Tovaricha Putina zamoliti da posalje adekvatno osoblje da se ova zajebancija Amera i € zavrsi.
Ferngesteuertes!
Bravo care,svaka čast.
Al' pazi ti "medjunarodni festifal podvodne fotografije u Kikindi" U Kikindi? Kikinda je staro pomorsko mjesto doduse Taman ko kad bi reko da je festival odrzan u Kaknju
Gle ribe u haljini. Dobre fotke.
Prelijepo :) Uvijek su mi morska dna bila fascinantna,sa svojom florom i faunom :)
Kad vidim koje sve zivuljke plivaju i zive na dnu mora strah me bude da udjem u vodu :P
hahah i ja nesto gledam, sve ovo izgleda prelijepo i ima fotografija zaista fascinantni. Ali sto dalje od mene, to bolje. ;-) Njemu svaka cast. :D
Adnanu svaka cast za smisao i hrabrost :D Ja se uspanicim kad mi alga nogu dodirne ili ja algu nogom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)