Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim procitas ime odmah znas da mora biti ljepotica.Svaka cast djevojci.
E ovo moraju vidjeti djevojke, kojima je Bog dao normalne s..e, g..u, usne, itd., a one nisu zadovoljne pa hoce XXX velicine.... Bog ti da normalno, ti nisi zadovoljan, a isto tako Bog moze uzeti! Kako je nezahvalan svijet. Djevojke od sebe prave rugobe plasticnim operacijama.
Kako puno negativnih komentara! Ja bih voljela vidjeti sve vas, ne znam koliko vam je godina, al da imate 21 i da nemate nogu da li bi zivjeli zivot punim plucima i bez kompleksa nosili kratke hlace ili suknje, ili bi zakopcani od glave do pete mrzili cijeli svijet i plakali kako vas je zivot i pijani vozac sjeb'o? Nema to veze s parama puno, sreca nije u njima, vjerovali ili ne, da vas pitam da birate bi li 2 zdrave noge i da zivite od bh platice ili bi jednu nogu i brdo para koji je odgovor? Zamislite se i cijenite sve sto imate zdravo za gotovo. I naucite nesto od ove lijepe djevojcice.
cura je prelijepa i realno to joj je dosta pomoglo da nastavi zivjeti kao prije
@gdjica_zlica E jbg sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)