magazin
0

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel u petak počinje Winter Party

Piše: D. T.
Banja Luka
Banja Luka
Na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci u petak, 23. decembra, će se pod vedrim nebom održati prva revija banjalučkog DJ-inga - Winter Party Banjaluka 2011.

Kako je najavljeno, nastupit će DJ-evi: Tibor & Kazo (Digital Seekers), Igor, Woodie, Vecas, Aleksa, Joma Maja i MC Jakša, a organizatori ovog jedinstvenog muzičkog događaja su agencija Guideline i caffe Millenium.

Njihov cilj je, kako ističu, da udruže banjalučke DJ-eve te naprave nešto novo i veliko što će za grad na Vrbasu predstavljati događaj kulturno-zabavnog karaktera koji će biti privlačan i turistima.

Winter Party Banjaluka 2011 je osmišljen kao zimski spektakl na kojem nastupaju gradski DJ-evi, ali je otvoren za sve ljubitelje ovakvih zabava.

Kako je najavljeno, revija će biti organizirana uz specifičnu scenu, zvuk i svjetlosne efekte, kakvi do sada nisu viđeni u Banjoj Luci.

Večerašnji party na otvorenom počinje od 18 sati i trajat će do ponoći, a cijena ulaznice je 5 KM. Prema najavama, posjetitelje očekuju snježni topovi, burad sa vatrom, animatori, hostese i mnoga druga iznenađenja.