Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auu. Znaci prvo su kasnili. Prva dva dj-a, su smorili, komotno si mogao spavati. Bilo je najvise 400 ljudi, NAJVISE. Treci DJ Aleksa je razvalio sve. Sve u sveu, bila je rezervacija stolova, a za tu rezervaciju nas vecina ni vidjela ni cula. Vezeee...Nista posebno.
Smatram da je dobro sto se nesto desava pozitivno za mlade ljude a nije bitno gdje i u kojem dijelu BiH-zaboravite mrznju,pocnite da pozitivno razmisljate i da se druzite,da osmislite novu ZAJEDNICKU politicku stranku koja ce vas povesti naprijed,pogledajte i ugledajte se na Makedoniju gdje je predsjednik,premijer i svi ministri generacija od 1968 do 1978 godiste,uvjerite se na sajtu www.mfa.gov.mk pozdrav od malo starijeg sarajlije-djeco uzmite stvari u svoje ruke-SRETNO
\"...će biti organizirana uz specifičnu scenu, zvuk i svjetlosne efekte, KAKI do sada nisu viđeni u Banjoj Luci.\" Sve je ovo otislo u honduras!
kaze u clanku:....efekti \"kaki\" dosada nisu vidjeni!!! PRESTRASNO!!!!
a gdje su vam najbolji djevi Banja Luke, Mladen Tomic i Sinisa Tamamovic?? Koji su ovo kvazi djevi???