Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Amele i sretno do pobjede!
prekuco!
Konjevi nije 6 nego 1... Đubrad jedna fašistička...
Stvarno je odlican, O-D-L-I-C-A-N! Dokaz da te mogu pregaziti puno losiji, samo ako imaju dobru produkciju u zaledju ... nadam se da ce ovoga puta sa Amelom biti drugacije.
Bravo kralju
Bravo kralju
Bravo kralju
Oj Jelenaaa poslije James Arthura! hahahahaahah 😂😂😂 jos i gine nesto na kraju. haj meraba
@perfekcionista1
umjesto da saljete sms za amela pametnije vam je kredit potrosit na humanitarne linije #justsaying
koje budale ce vise love dati u begis bosanci ili makedonci
na jednom članku poziva se na bojkot srpskih proizvoda, ovi ovamo prijete odmazdom i ratom zbog Orića, hoće drugo poluvrijeme, hoće da ukidaju RS, a onda lagano uzmu telefon i šalju poruke u Srbiju ... za Amela ili nekog drugog muslimana iz BH kao da ovaj pobijedi u Srbiji :)...BG kloševi samo trljaju ruke i sami kažu...nema do Bosne...njima se poslije Baketa najviše isplati BiH e vala što bi rekao možda i najpametniji...ni sa kim se život nije pograo kao sa vama.
ma ja...Srbija je tu za dž
Sretno- iako mi se licno ne svidja kako pjeva!
...ček zar nije za amela broj 1? de provjerite klixovci to brzo
A šta je bilo u Zvezdama Granda?
Amele majstore, Sloga je uz tebe!