Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fin djecak
Jao lijepog intasha, pravi sepash intash :) nego pjesma je vrhunska, kao i sam izvođač, pa bi tom prilikom predlozio ovom malomoždanom stvorenju, koje misli da je u stilu Vlade Gerogijeva, da u životu ne sluša muziku, NIKAD, već da ode u brdo, odakle je i došao i da bude uspješan BRĐANIN...Bema svaka čast na djelu i nadam se da će iduća pjesma biti nešto u stilu \"Pepaša\" hhahahha
hilmo iz \"olova\" takozvanog velegrada (al u k..cu) nemas ti pojma, papak jedan. Bema kingu samo dalje kina iz prkanja.
Super! Pocetak novog zanra pjesme u Bosni. Slicno nesto kao od Alme Cardzic. Samo da se Bosanci odvrate od krkanluckih pjesama iz Srbije koje se furaju u posljednje vrijeme. On ima glas, ima izgled i ima buducnost.
Svaka cast..Predobro da bi se tek smatralo pocetkom..kakav ces onda biti s vise iskustva..samo tako nastavi, vjeruj u sebe jer imas razloga za to!!!Odusevljen sam i pjesmom i spotom..Glas fenomenalan!Pozdrav iz Mostara!
Pjesma koju ne bi pozelio da cujem vise nikada. Veze sa vezom nema. Sablon do jaja. Dokle vise??? Dokle??? I cuj \"iz Konjica\", majmun jedan.
Ništa posebno ali ima potencijala. Morebit bidne nešto od njega. Samo treba napravit pjesmu ko giboni ili... moby.
Lijepo ime
sladak si Berine :)))))
Napokon neko dobar na nasoj estradi a ne ko onaj Muzaferija i drugi tatini sinovi!!! Fantasticna pjesma i odlican glas!!! Samo naprijed!!! i p.s @ Stoja nemas ti pojma hahaha
Tata Modernog Doba
Svaka čast!
Pjesma je odlična! Bema, druže, svaka čast ! Imaš podršku od raje iz Jablanice. Sve najbolje u budućnosti od srca ti želimo!
bema umjetnice ozeni me.
@Stoja - nemas ti pojma o kvalitetu Odlicna pjesma, bravo momcino