Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ste glupi
sto ste glupi
izgleda isto glavic
usher je dobaaaar.. yeah, yeah ljudi sto ste ljubomorni
ma dildas, normala, za ove curice sto traze razne ushere i ostalu crnacku gamad! ionako od njega ovakvog ne bi imala fajde
Ovaj svijet ode u pm. Ove pederske face ne samo da su zauzele Usa, EU nego i Bosnu. Pola planete pederi i lezbejke. Pa gdje je ta stara Juga, pa pajserom po lobanji. Mirela, Dildasa u ruke i leti po nebesima.
"OH OH" ljubomora ubija ljude. Usher je DOBAR k'o grom, a ti sto si ljubomoran, to je tvoj problem!! YEAHHHHH USHER!!!!!!! :)
...
vidi ga, svu mu familiju jebem, ko oni bogalji iz etiopije, a trebe padaju u nesvijest od ove njegove face i poze. pa kuda ide ovaj jebeni svijet?!