Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš sine, njih kad slušaš, al ne samo da slušaš, nekako kao da živiš i kao da su živjeli u njihovim/našim životima...nekako ti toplo oko srca :) hvala vam !
Baladu kad čujem... Pa savršenstvo. A i odmah zamislim sliku njih kao studente, počeci, opušteno...
Bili su institucija... nikada ih nisam nesto mnogo slusala...ali opet sam sve njihove pjesme znala napamet...
@kiki ...ah da znaš kako je to bilo... u 7 navečer na igranku u sarajevski FIS, svi pravo sređeni, košulje na cvjetiće, dugački sakoi, frizure duže... sviraju Indexi, svoje pjesme, hitove sa Top 20 Radio Luxembourga... onda negdje u pola svirke svjetla se prigušuju, a Davorin će na mikrofon: a, sada... dame biraju! ;) (;
@kupo Na zalost ne znam ali pricali su mi.... dobra stara vremena :-) :-(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma imaju pjesama koje uvijek naježe čovjeka. Legenda brate... sto valja, bas valja..
Trebala je biti promovisana u Sarajevu jer to bi i pokojni Davorin volio.