Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupani moji justin je faca kakvi vi nikad necete biti. cuj njegova faca mongoloidna, vi idioti ljubomorni niste normalni.
pa molim vas, pogledajte ovu mongoloidnu facu upisanog trogodisnjaka koja strsi sa ove stranice. Pa zar to nije faca koja doslovno simbolicki izaziva covjeka instinktivno da mu zabije saku u nos? Poput onih protivpozarnih aparata: U slucaju pozara razbij staklo/nos
evo, ja mu putem ovog tabloida porucujem da je jadna mala pogana razmazena ufurana pickica. Bujrum, nek me tuzi
Preseravanje, kao javna ličnost mora jadničak da podnosi klevete, kako tužno ali šta ćeš moj "Timbrlejk" sve je to cijena slave... Nemoj pakat sve će boti u redu... SERONJA
Justin je seronja.
Justin is the best....
ajde malo placi jarane...opet
Jebem mu mater, kod nas covjek nastrada u saobracajnoj nesreci i ni za 10 godina ne dobije odstetu a ovaj supak hoce pare sto je neko napiso da je nevjeran, mamu li mu zar mu je malo ono sto vec ima.
eh majko