"Troši se na gluposti"
268

Tereza Kesovija nije oduševljena Letom 3, ali ni Eurosongom: Cijela ta priredba je razočaravajuća

N. O.
Foto: Pixsell/Grgo Jelavic
Foto: Pixsell/Grgo Jelavic
Tereza Kesovija za Dubrovački vjesnik komentarisala je ovogodišnje predstavnike Hrvatske na Eurosongu, ali i cijelo takmičenje koje je okarakterisala kao "razočaravajuću priredbu".
Kesoviju su iz Dubrovačkog vjesnika pitali za mišljenje o Letu 3 i njihovom nastupu u prvom polufinalu nakon kojeg su zaradili i prolazak u veliko finale koje je na rasporedu ove subote.

"Oni su moji prijatelji, jako ih volim. Ako je iko želio da oni budu najbolji, to sam bila ja, od početaka. Na Eurosongu su bili u nekom čudnom stresu. Nisu mi bili onako dobri kao na Dori, ali mi je drago i sretna sam da su ušli u finale", kazala je.

Napomenula je da se nada da će nešto promijeniti u svom nastupu u finalu.

"Nisam im se javila, ali morali bi biti malo življi i uvjerljiviji, nešto mi je falilo. Moguće da je to bila trema, nije to samo tako", dodala je.

Baš kao hrvatski predstavnici, čini se da pjevačicu, cjelokupna manifestacija ne impresionira te je iskazala svoje mišljenje.

"Cijeli Eurosong je bez smisla, po meni. Pare se troše na te gluposti, nije bilo nijedne jedine pjesme koja bi mogla biti prihvatljiva, a kamoli hit. Cijela je ta priredba razočaravajuća. Ogromna galama i ništa više. Ni taj light show nije bio nešto, ponavljao se, samo neki krugovi, tačkice... Nije me fasciniralo baš ništa", zaključila je.