Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je nešto novo i drugačije. Svaka im čast! Pravo su osvježenje na našoj muzičkoj sceni. Jedva čekam početak pravog takmičenja i njihove nove izvedbe!
Znači, dječaci, prejaki ste, prejebeno prejaki!!! Ostao sam bez teksta!!! Pustite vi ba X factor, to je za amatere, vi ste profesionalci. Dinu merlina mrzim i kao čovjeka i kao muzičara. nikad mi se nije svidila nijedna njegova pjesma, ne sviđa mi se muzika, tekstovi...ama baš ništa. Da je pametan napustio bi muziku, uzeše mu dječaci karijeru u 2 minute.
Tarik ima toliko predobar glas da je to nevjerovatno. A Adnan, nemam riječi, stvarno svaka čast
Najbolji definitivno, njihov nastup miluje uši :))
@šaran: jel te dosta matere ti