Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi mu glave ,hahahaa
Kakvi su ovo kreteni , kakve su ovo retardirane poze,nisu valjda mislili da ce ispasti simpaticni ?\'\'?????\'\'\'??\'\'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ish,Ish,Ish,Ish ...
Grupa je super,imaju jedan labum koji se moze naci n anetu i ima par dobrih traka..ovi sto nemaju pojma o muzici idite slusajte Harismlataharija i DinuDervishalidovica...ili pak al dina...Boogy Woogy
Ova grupa je stvarno jedno zalosno sranje, mora da je pjevacicn tata neki bisnismen politicar ili nesto tako... U sarajevu u svakom podrumu imas po dvije bolje gupe ...
Na gu Zila se vec ;)
Fasisti komentarisu i to je tako. Njihovim bogovima fasistickim dano. Kako bi bio cistiji ovaj sajt bez ovih fasista i njihovih bogova.
mene pravo sramota dok čitam ove komentare. vi ste razlog zašto imam jaku želju da napustim ovu državu. ne radi se ovdje o nacionalizmu. ovaj band je dao pare da ih se promoviše po vakvim stranicama. zato je po mom mišljenju sarajevo x jedna od najgorih stranica koje posjećujem. bio je i primjer sa bandom KARMIN, glupost totalna. ono ni vlastita mati samih članova ne bi slušala. pare pare i pare. to je osnovni razlog pojavljivanja glupih bandova na stranici. a vi nacionalisti, molim vas ostavite ubuduće svoje podatke, po mogućnosti brojeve telefona.
za početak: Šta je dobro šta nam treba ako je KHJCB turbo folk?
Ova država je spremna za zemljotres od barem 10 stepeni. Sve pobiti, pa se ponovo kotiti. Možda nešto dobro ispadne. Gore ne može. Fuj vam komentara.
OVI SU IZGLEDA NA FAZON IZVOĐAČA IZ srbije KOJI U NEKA DOBA LJUDIMA NA KONCERTU ULTIMATIVNO KAŽU -RUKE GORE!!! E NEĆE GA MAJCI VIŠE NIKAD srbin U SARAJEVU GOVORITI...RUKE GORE ILI SVI NA POD.OVDJE IH VIŠE NEMA,RAZASUTI SU ŠIROM BALKANSKIH I SVJETSKIH VUKOJEBINA.A ŠTO JE NAJBITNIJE,OTIŠLI SU SAMI;SVOJOM VOLJOM ZA RAZLIKU OD TERITORIJA GDJE SU NAPRAVILI Č(ETNIČKO)ČIŠĆENJE I G-E-N-O-C-I-D!!!
slatko,lijepo,niiice svidja mi se,umjetnost je jedna nacija ima nas dovoljno koji to razumijemo,ostali propustaju mnogo ali toga nisu ni svjesni..njima njihovo nama nase..aiii super ste vi s poda :)
Na stranu ovi komentari za Srbe, koji su po meni nigdje veze, Problem je mnogo veci, a lezi u tome gospodo SaXofoni da vi prodajete sadrzaj za pare. To je mnogo veca izdaja naroda koja nema veze sa nacionalnim predznakom. Non stop nazor promovisete Dubiozu, Lolobrigidu, KHCJB i ostale bendove koji su turbofolk koji nebi mogao opstati dana bez ovog korumpiranog marketinga. Kada ljudi kazu sta misle onda zabranite komentare. Kao i za Zrce (Pag)... kada smo mi koji smo se zayebali da odemo tamo napisali da je to masovni p€derluk, gdje zene nema za lijeka, a tih par sto ima primaju platu da budu tu i da vas securiti otjera kada nekoj prifurate... NE PRODAJITE SADRZAJ. KO HOCE DA SE REKLAMISE, IMA REKLAMNI PROSTOR KOJI JE ZA NAMJENJEN!
ucenici generacije iz vise gimnazija.
ne zanima me artikal ovaj, vec me zanima pitanje bosnje, ko su vlasnici portala, to je sto se tice mene vezano za to. a ti to ignorises jer trazis svaki nacin da odbranis sax izdajice.
vi koji spominjete srbe u bilo kakvom kontekstu vezano za ovaj clanak ste fakat primitivni... imate kompleks manje vrijednosti, osjecate da bi trebali davati bilo kakve komentare da bi vjerovatno djelovali urbano?!?!?!?! FUJ... ali sto jest jest- radite intervjue sa neafirmisanim bendom van sarajeva (odakle god da su), a ne radite (vrlo rijetko) sa bendovima iz sarajeva koji cak imaju i snimljene spotove i albume.... e i to je sranje