Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel dati Dinče onim cigama da kišobrane prodaju..ili će i njima zvati inspekciju:)))
Heblp te Dinče
Imali gdje prenosa na TV?
mislim na TV?
TV VRATNIK prenose Refko i Čombe !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Žena mi je gore al dabogda pokisla ko miš jebo joj Dino svu familiju
Dze da uplatim da ne idem?!
Dragi Bože, pošalji uragan i poplavu idiotima...
Merlinova muzika se mogla donekle slusati do pocetka rata. Bila je to dobro upakovana mjesavina popa, rocka i etnosa. Poslije kad je poceo solo karijeru, balade, razni dueti, jednostavno se izgubio u nekoj svojoj prepoznatljivosti koju je imao. Nije vise bio frontmen benda u koznoj jakni sa kacketom, pojavila se sasvim druga osoba, sa nekim stilom koji skroz negativno odudara, u odnosu na nekadasnjeg Dinu. Gostovanja na tv, intervjui, njegove izjave poput kakvog drzavnika i filozofa, jednostavno covjek cesto zaluta u razne grane nauke i u tome se slabo snalazi, a o muzici prica najmanje. Da se razumijemo nemam nista protiv njega, ali jednostavno ne vidim neku ekstra ljepotu u njegovoj muzici. Uostalom, svako neka slusa sto voli, bio Merlin ili ili neki drugi muzicar.
E BOLJE DA ŠUTIŠ.ČOVJEK PRODA 60 000 ULAZNICA A TI BULAZNIŠ
kolikoli ce ih samo biti na koncertu koji i nisu neki fanovi merlinovih pjesama,carolija... ali vaznije je od toga da se sutra ima nekom reci bio sam,bila sam na koncertu dinceta merlina
I Bog je rekeo "Ne, plagijatu" i spustio je kisu hahahah
Dežurni kritičari i pljuvači su tu. Pa naravno, gdje bi drugo bili...
pa naravno. normalna raja ostala po kucama.
Mi imamo svoje Ljiljane/Zmajeve,, Hanku, Saju, naseg Dinu i nasu Jednu Jedinu. Dino kad zapjeva oslobodi me ruznih sjecanja na dane Agresije na BiH. Samo Dino sa svojim pjesmama moze da ljubav pretvori u vjecnost.
Bile one susjedne države čiji su predsjednici potpisali sporazum kojim je zaustavljen rat, odnosno agresija na Bosnu i Hercegovinu. To su isti oni koji su u nekom tamo Karađorđevu crtali karte o podjeli Bosne. Oni čije su vojske u raznim uniformama harale Bosnom. Jedni su u Hagu proglašeni saučesnicima u Zločinačkom poduhvatu, drugi saučesnicima u Genocidu.
Rekla mi je stara ić na njegov koncert ako iz vladanja zaslužim pet, a onda sam preto čačkat uho,grlo,nos da zaj.ebavam učitelje i u školu hodam bos, prije a i poslije jela ruke treba prati, a na to me stalno opominje MATIIIII Aman.......aman.......... čest usklik u sevdalinkama
Dino Merlin otvara koncert pjesmom Crvene Jabuke, "Bježi kišo s Koševa" :):):)
Zanima me djevojka s druge slike. Ako može anonimno. Al' za*ebi to ni Željo ni Sarajevo ne napune Koševo dođe noDi i puno. Samo on i Papa mogu to. I naravno Džej :D
Mahalsko okupljanje
da je humanitaran koncert nebi iblo 5 ljudi nebijem i dinu i hanumu njegovu na nesto
hebo vas dino merlin, a i on vas
"Kako javlja reporter pirtala klix.ba" WTF pa valjda ste vi portal klix.ba. Nemogu vjerovat koja sprdacina od portala.
Meni prvom. Sto nam je drzava u k**cu, a dodje levat i napuni kosevo, znam i to da je 50% dijaspore, njima dobro, zato mi i nije njih zao, a ostalih 50% nasih, da treba na ulicu izac ne bi ih 20 bilo,.. Nek lije, ko iz kabla. On je svakako lovu uzeo, a nek nasi placu.