Dino Merlin za Esctoday
0
"Sarajevo je spremno da ugosti Eurosong"
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocisti neke rijeci u pjesmi inace je nerazumljiva u nekim djelovima, prijateljski savjet. u svakom slucaju pobjeda ili visoki bodovi su sigurni. :)
sad ili nikad... VOLIMO TE DINO!!!
NE ZNAM STA VAM JE SVIMA. ZASTO TO SARAJEVO NE BI MOGLO UGOSTITI EUROSONG, STA TO NAMA FALI. AKO JE MOGLA BITI OLIMPIJADA MOZE I EUROSONG. KAD JE SRBIJA MOGLA UGOSTIT EUROSONG MOZE VALA I MI ! SARAJEVO JE PRELIJEP GRAD I SVI KOJI DODJU U NJEGA IMAJU STA VIDJET, STOGA SVI SA NEGATIVNIM KOMENTARIMA OHLADITE, NIJE VAM DINO KRIV AKO NEMATE POSAO, TREBALI STE VISE UCIT :) I SAVIJET: VISE CJENITE I POSTUJTE SVOJU ZEMLJU PA CE SVIMA BITI BOLJEE... DINO SAMO NAPRIJED, MOZES TI TO ;)
bilo bi sarajevo vece i razvijenije da ga vi ne rusite, zatra je bila jedna od ljepsih sportskih dvorana ali morala je biti spaljena! zao mi je sto umijesto dine ne ide neko mladji ko bi mogao da nesto zaradi i vidi svijeta.
cuj ne voli da ga zovu pravim imenom, nije ga ni majka zvala edinom itd... - ovo mogu samo istinski kompleksasi, jos u tim godinama...cccc.stidi se!
Da li je Evropa spremna za Dinnu? Great Song!! good luck from Kolumbija!!!
dino nema jake vokalne mogucnosti, nazalost to sada i nije toliko vazno kada se o eurosongu radi. hari je otpjevao divnu pjesmu, izuzetno tesku, ako s tim nismo mogli pobijediti, necemo ni sa ovom trecerazrednom pjesmicom :)
Prava balyska fizionomija...
E moj djuturume Dino onaj ko visko leti nisko pada . Neces ti ni polufinale proc sa tom saptaricom i losim engleskim . Uzas !
Oprt ovaj dino se.re////ocam nece ni medju 17 prvih...samo zato sto je cicija.ni jedan konobar u sarajevu se ne sjeca da je dino dao baksis...
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
MOŽDA JE SARAJEVO SPREMNO DA UGOSTI EUROSONG, NO DINO MERLIN SIGURNO NIJE SPREMAN DA NAM TO PRIUSTI...
...moremo mi to financirati jedino ako TARBI budne u organ\'zacionom odboru...
E, HAJDE SADA KOMENTATORI NAPISITE STA STE VI NAPRAVILI U SVOM ZIVOTU. KOMENTARISETE KAO DA STE SVI VI NEKI STRUCNJACI. COVJEK JE NAJBOLJI KANTAUTOR U BIH I TO SE VIDI PO POPULARNOSTI KOJU IMA, A NA VASU VELIKU ZALOST. KAD NAPRAVITE NESTO U SVOJIM J...... ZIVOTIMA ONDA MOZETE DAVATI KOMENTARE I TO SAMO IZ SVOJE OBLASTI, A AKO JE TO MUZIKA ONDA KOMENTARISITE.INACE STE VI POPILI PAMET SVOM SVIJETU, A NEVIDITE DALJE OD NOSA.
E moj Dino, olimpijadu je organizovala Yuga a ne SA. Ne kazem da nebi bilo SA sposobno da organizuje, ali je cinjenica da su tada vece jasle bile i porediti olimpijadu i eurosong je smijesno. U svakom slucaju-SRETNO.............
To se zove biti \"pun sebe\"...
Pacov Narafafu