Komentari (407)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa je itekako razumjela nas koncept zato vas je i poslala kuci.
Evropa je licemjerna kuja
@fixator Nije sve to koncepta. Ono kmecanje u nekim pasazama nije za uho uopste a jala nine daha uzeo i pseudo repao. Jedino sto na ojesmi valja je muzika. Al kao sto neko jucer rece bolje nemamo. Pa eno i ona hrvatica sto ne zna engleski je za nase doktorirala.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Sta ocekivati od supaka koji ne postuju svoju drzavu. Kojem idiotu je moglo pasti na pamet da drzavna zastava sluzi kao stolnjak?
Nemoj tako negativno gledati, možda dubinski smisao ne postoji ali to su sigurno uradili samo kako bi je istaknuli kamerama
Idiotu koji na u toj "državi" ima penzijsko osiguranje, a po Milanu se školuju i raširuje noge...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
armanio
armanio
Jesu plaakali, nisu plakli .. ne, ne, JESU, plakali su - istina ! Ma koga vise boli ona stvar kako je njima bilo na stejdzu. Hocemo li sad ostatak godine pisat kao je neko piskio, plakao i to jos od izvođač pjesme koja nije prošla - i nek nije, nist ono ne valja. Možda valja sarajevu, nekoj mahali i patriotama bez očiju i ušiju, te dupeliscimaa njihovih tata kao i ostatku svjetine navikle da jede kako im se servira po ovakvim i sličnim medijima. Popustite ns vise s njima zivota vam suvislog.
hahah hajmo sumirat stvari, zastarjeli dinov pop, debela pjevljaka ugusila se u uskoj haljini, pa one dvije etno-babe što nariču u pozadini, pa propali rep, pa histericno (jedino valjalo bar malo) violoncelo ili sta je vec, pa vriskovi, krici, galama i gungula, trce tamo vamo, skalamerija, zica i kudelja neka na stage-u...nightmare stage pravi hahahaha
problem je ljudi da vam ja kazem sta, problem je što pjesma traje tri minute predugo hahahah
Sta si htjeo Fudo muzika katastrofa a pjesma niti pop niti rep jedva te covjek skonta sta pjevas . Najjaci je vrisak na kraju.
iskreno o eurosongu, to je nesto bezveze poslije onih finaca... nima treba slati samo Laku i sestru njegovu s kokom, ali svake godine isti fazon.. iskreno, ne volim ni ovog backovica ali su sinoc otpjevali ono bas i dali sve od sebe... madjari? da svi pjevaju na sovme jeziku OK, ali engleski? nije to to.. dakle ili odustati ili slati im Laku da ih jebe u zdrav mozak.. mozgova, mozaka.. mozaka..
Ratno stanje ! Ana ih vukla kroz pjesmu, k'o Runjo Mancester kroz sezonu :(
da je deen sutio tri minute imao bi vise glasova hahaha
bolje da ste igrali na kartu peškira evropa to voli, da su se deen i jala zažvaljili da ga malo deen ufati za cunu dok urlice a ana onim gudalom da je dalal malo po slabinama podrazila. i onu zicu su mogli koristiti za vezanje. eee moj harise ni soft pornic nisi u stanju izrezirati.
kad su vidjeli zicu i bradatog jalu kako urlice nesto garant su kontali eto nam turaka pod peštom vracaj to nazad hahaha
nismo gluhi dalal skoro tekst zaboravila glas joj propao, deen uvrce i zavija, sinhronizovani nisu bili a rep davno isfurao a osim toga to je TAKMICENJE PJESME a ne politicka govornica. jedino je ana valjala.
E nek ih je vala prebio Ajanovic
hrkljuš!
Ma daj ba, Deen? Nazor promovisana ličnost bez ikakvog dara sem da pravi budalu od sebe? I očekujete nekakav plasman. Toliko dobrih pjevača u BiH i oni po drugi put pošalju ovog "lika". Katastrofa su otpjevali pjesmu i jedno i drugo, jebeno bez studijskog peglanja, a?