"Kao kobac među kokoškama"
0
Rambo Amadeus večeras otvara Eurosong
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rambo je faca :D
CRNA GORA POBEDJUJE......ALI PREMA KLADIONICAM MALE SU SANSE.........GLASAJTE ZA CRNU GORU......
rambo, razbucaj mayu
- Vjerujete li u Boga - Vidite, nas odnos se zasniva na reciprocitetu: koliko On vjeruje u mene, toliko ja vjerujem u Njega. Pa zar nije MegaCar
Izgleda da ovaj odvratni antimuzicki festval lakih nota sluzi kako bi nekoliko jebi.vjetara mogli obilaziti zemlje i tamo se lijepo provoditi na racun pretplatnika.
Rambo, razbucaj tu evropsku \"Grand paradu\". :)
Rambo nekada sam te shvatao ozbiljno a sad da ti porucim jeßala i tebe i Laku Evrovizija u paksu. Alternativo draga na sto si spala
K\'o da gledam napraviće im neku pizdariju tamo.
MAJA JE KO LUTKA
Moja zelja je da pobjedi nasa BiH!!! Rambo je na svom mjestu ako ga ne sruse one Buranowskije Babuschke... \"Come on and dance,come on and boom boom\" :))))
Majo, ošišaj se živa bila
SRETNO RAMBO, SRETNO MAJA Ovdje mozete glasati za svog favorita evrovizije ove godine... www.eurovisioncovers.co.uk GLASAJTE
Dobra je Majina pjesma, dobar je i Rambo... Ali đaba
rambo legendo, imas moj glas! nasa maja mi izgleda kao afganistanski hrt sa ovom kosom. pjesmu ne bih da komentarisem, jer mi se nije dalo da je poslusam do kraja. zaspem u prvoj minuti!
@ma daaj haha, slazem se
Rambo - umjetnik sa integritetom, orginalan karakter, dobar muzicar, legenda nasih krajeva. Tako da mi nikako nije jasno kako je zavrsio na euroviziji. Predpostavljam da se dobro zaje.baje na racun muzike za mame i pedere (moja definicija evrovizije) Cuj \"Maya\" - zar mozes u imenu imat slova sto ih nemamo u abecedi ? Ili je to samo obicna Maja sto se malo kur.ci ?
koji kralj