Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ne zna se ko je "luđi"... : )))))
i Rambo vozi kamijjon, Rambo vozi salta vozi.... Rambo vozi kamijjon
jedva cekam ramba :D
Вукашин Srbalj se vraca na scenu da pokaze sojoj cetnickoj braci kako se srbuje uz gusle, slaninu, bokalic brlje i klanje krmad. Pripremite se braco: vec od sutra cemo poceti po vas dan da dizemo tri prsta, nabijamo sajkace, ricemo ojkace i sujemo Tita. Sveti Arkan i sveti Koljevic bdiju nad nama. Pokazacemo mi njima vvodje na turcinsko-balijsko-katolckom portalu kak su Srblji posten i hrabar narod. Kacavenda i Srblji: Za Otadzibinu SPREMNI!
jesil dobar ti? sve uredu?
ovo je politička montaža u režiji HDZ-a :D
urbano urbano samo urbano jedan dva tri izgubljeni ima nas još
ako ženske budu imale sreće, let 3 će nastupiti samo u brnjicama
U šta si se zagledala malaaaa??? - U čičine velike brčineee
CpBNH! Ti ne mozes bit veci cetnik od mene nikako! Вукашин Srbalj se vraca na scenu da pokaze sojoj cetnickoj braci kako se srbuje uz gusle, slaninu, bokalic brlje i klanje krmad. Pripremite se braco: vec od sutra cemo poceti po vas dan da dizemo tri prsta, nabijamo sajkace, ricemo ojkace i sujemo Tita. Sveti Arkan i sveti Koljevic bdiju nad nama. Pokazacemo mi njima vvodje na turcinsko-balijsko-katolckom portalu kak su Srblji posten i hrabar narod. Kacavenda i Srblji: Za Otadzibinu SPREMNI!
de manite se cirilice obojca... ne ide vam nikako
Rijecke, najbolje su ckecke, vole svoje decke, i meni daju pi**e, pi***e hejjj
samo je jedan Rambo, John Rambo