Muzika
0

Rambo Amadeus i Let 3 obećavaju nezaboravan koncert

Klix.ba
Let 3
Let 3
Nakon nastupa Sergeja Ćetkovića, Crvene jabuke, Letu štuka, Zostera i S.A.R.S.-a, Sarajevo Music Stage 19. augusta donosi koncerte legendarnog Ramba Amadeusa te kultnog riječkog benda Let 3.

Let 3 je alternativni rock bend iz Hrvatske, čiju osnovu čine basista Damir Martinović Mrle i pjevač Zoran Prodanović Prlja.

"Dugo nismo svirali u Sarajevu, tako da nam je jako drago da ćemo ponovo imati priliku družiti se sa sarajevskom publikom. Kao i uvijek, ponudit ćemo im iskren, pošten i zabavan nastup. Pozivamo sve ljude da dođu na svirku, jer ih čeka jako zabavan koncert", kazao je Zoran Prodanović Prlja, frontmen grupe Let 3, te dodao da se raduje tome što će pozornicu dijeliti s Rambom Amadeusom.

Bend je osnovan je 1987. godine u Rijeci, a njihov zaštitni znak su dugi brkovi i provokativni nastupi. Publika će, pored hitova kao što su “Dijete u vremenu” i “Profesor Jakov”, imati priliku čuti i uratke s posljednjeg albuma.

Rambo Amadeus
Rambo Amadeus

Iste večeri na Sarajevo Music Stageu nastupit će i legendarni Rambo Amadeus, crnogorski muzičar i jedna od kultnih ličnosti sa prostora Balkana.

Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, poznat je po kritici turbofolka i nacionalizma, te satiričnim tekstovima. Obzirom da je na odmoru, s mora je poručio da se raduje koncertu u Sarajevu, a posjetitelji će moći čuti neke od najvećih hitova kao što su “FAP mašina”, “Žene”, “Vanzemaljac”, “Pilot babo”…

Podsjećamo da se do 10. augusta mogu kupiti ulaznice za sve koncerte Sarajevo Music Stage-a putem portala za grupnu kupovinu e-kupon.ba, na kojem se ulaznice za svaki od koncerata prodaju sa 50 posto popusta, odnosno po cijeni od 10 KM po koncertu.