Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda ekstra do prve pucnjave.
Ma problem ovog kluba je lokacija. Sad ce balavurdija sa Ilidze, Hadzica i ostalih prihradskih mjesta haos praviti tu
Apple Više narkomanije i kriminala ima u jednoj gradskoj općini nego u svim prigradskim zajedno... U kakvim vi zabludama živite..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam kako ce sada, zelim im sve najbolje, ali ovo NIKADA nije bio sarajevski kultni klub, nikada!
a treba se u slogi guzvat jel s djecurlijom koja tek spid degustira
Ako vam se ne potuku na otvaranju odradili ste los marketing i privukli publiku koja ne pripada u tom mjestu. Ako se potuku na otvaranju zazivjet cete par godina
Samo da bude manje nozeva i lanaca a vise pusenja po VIP separeima.
Samo mogu reći, NENA kapa do poda!
bit ce orijentalnog zavijanja srbijanskih pevajki.
Tu sam prvi put povuk'o cizu ocam i karo jednu bumbatre u cenifi. I sad vucem cize, dusulim šišu i jeb.m majku drzavi i vlasti sto nista ne radim, jer necu da radim za milju nego za cetiri.
“Noćni život u stanju hibernacije …” pa sami su ga takvog napravili! Danas im je bitnije imati neki dobar smartphone, sat, markiranu odjeću a u džepu marka. Ti nemaju marke za potrošiti u noćnom životu. Propašće i Aqua sa njihovim stilom života, današnjim treba nargila diskoteka!
U Sarajevu treba pomjeriti radno vrijeme za kafiće tokom ljeta, to bi bio dobar početak vraćanja noćnog života. Aqua će biti raj za lole, to je samo jedan veliki “rastoran” sa muzikom uživo.
To to, kafica, šišica/ cigarica i bajlak( stomak) kao u sezdesetogodisnjaka. Generacija retardinjosa....
Je.. ga bice uvijek frke u tom klubu jer je mala bara ,a puno krokodila
Kad vidim ove "privatne" lože za kockoglave pored kojih će sjediti sponzoruše odmah dobijem proliv
Mene lično to ne zanima ali ko voli nek izvoli i niko ga ne tjera,nadam se da vam nece kvariti ambijent pojedini Tik tokreri a vama koji ce te ici sretno vam bilo u druženju i zabavljanju,nemojte piti i voziti,nemojte se tući i da,da možda pronađete ljubav svog života dole iako sumnjam jedino možda ljubav za jedni noć.
Punite neni narkosu pare 😟😟😟🙏🙏🙏
Super ! 🤩
jos jedno okupljaliste pogodno za kockastoglave i njihove sponzoruse. haj bar ce imat brzu cestu da ispusu ventile svojih golfova i bengi, nece po gradu jurcat, ili ...
Inventar je skoro isti.... malo se rasvjeta modernizovala... Imao sam tada Siemens C35... bilo je tu dobrih noci...
..... bilo je ! 👌🔝
ja imo S35 heheh sad bijedo nosaj s10 samsung
Ovo je odlicno! Svi kockasti, nabrijani, naoruzani degeni ce se izmjestit iz grada, neka se dole rokaju rade sta hoce. Lagano se ta seljadija pomjera prema selima, ide to pomalo. Geni su cudo.
Gdje je bazen.