Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJudi, nemoj te se zahebavati sa sevdalinkama, uozbiljite se malo !!!???
Kakve veze rakija ima sa sevdalinkom? I još jedna stvar sevdalinka se interpretira u svom izvornom obliku, a ove bljuvotine mogu okačiti mačku o rep.
O11 PATIS OD SINDROMA JUGOSLAVIJA OVDJE SE NE RADI O TOME.SVOJE KUCNE RADOSTI OSTAVI ZA NEKU DRUGU TEMU KADA BUDES PISAO GODISNJE ANALE.RUZNO JE CUTI KAKO POJEDINCI PRAVE CIRKUS OD NASEG NACIONALNOG BLAGA NISMO MI ZA ISMIJAVANJE NEKA HVALA IPAK JE SEVDALINKA NESTO STO SE SA PONOSOM CUVA.JOS JEDNOM OVO JE PRAVO SRANJE OD MUZIKE.
Sta fali? Nek se ljudi zabavljaju,pa to je poenta svega. Sinoc je kod nas bila komsinica koja je iz Mostara,udata za beogradjanina,zavila pitu i donela da jedemo. Vojvodjanin sa sprata iznad,ozenjen sa Tuzlankom doneo vino, a moja devojka makedonka i ja,pobrinuli se za pivo i dobro raspolozenje. Sjajno je bilo, sve u svemu SFRJ sa 2 sprata od 4,al ostali nisu bas za druzenje. Pozdrav iz Beograda svim dobrim ljudima!
Zakonom zabraniti ovo skrnavljenje sevdalinke!! Uzas! Fuj! Fuj! Fuj!
Grupa pijandura
Ovako su pjevali zajedno sa mladićem u srebrenici kada je izdata i od UN-a a i od naše armije koja je čuvala već postojeće položaje što drugim riječima govori žrtvovala srebrenicu radi nekih drugih ciljeva, nemogu da nekažem da je sve to dobro bilo posmatrano od strane amera uz dobru sliku iz zraka kako vole da kažu OKO koje sve vidi. A što se tiče sevdaha koji samo mogu razumjeti istinski bosanci i hercegovci, a ne stranci koji nemaju srce i dušu da osjete moč sevdalinskih riječi koje očigledno nerazumiju kao i sve na ovim prostorima.
Pogledajte (poslušajte) Divanhanu, Vanju Muhovića, Božu Vreću... Ovo ''projekt rakija''... ccc odavno većeg papanluka ne viđoh.
eto ih spremni za gađanje paradajzom
svirat ce ovde u konjicu za koji dan, samo nece svirat pod imenom Projekt Rakija, nego su ih ovi nasi islamisti iz drustvenog doma preimenovali u zvuci balkana....
This is rakija?Is this rakija?
imam osjecaj da ih je branimir stulic inspiriro . i ona njegova gozba nije nista bolja .
vidi se da im neki hrvatina pjesme prevodi . djurdjevan . pocinje sa prolice na moje rame slice . sto mrzim kad ove hrvatine pocnu prevodit pjesme na ikavski
Srecom pa je Safet umro da ne mora ovo slušati cccc
Ja za klavijaturama vidjeh starog rockera LIKIĆA.
KOJE SRANJE