Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo onaj Don Almir ? Edwin Po , Rizzo Ruza i Don Almir najvece muzicke zvijezde u BiH
imali smo ih jos :D Nino Prses?
Ma odvratni pop folk mix, a lafo se fura na alternativu, drooooogaaaaaaa
Ne da je ovo jadno i isfucano nego se pitam ko uopce moze ovo slusati. Neko je vec dobro napisao, ukrstanje nekog odvratnog pop stila sa folkom, rezultat povracanje!!!
Fino, fino....nije loše uopće, čovjek se dozvao pameti i ukinuo sva \"umjetnička\" imena, potpisao se imenom i prezimenom i počeo da radi....zaslužuje podršku i svi trebamo podržavati ljude koji žele da rade i stvaraju normalno. A što se tiče online pljuvača....to su likovi kao cvikeras, better man, chuckie, shin.....sve je mali promrzli anemični ljigavac skriven u tami svoje sobe koji provede cijeli dan u provokaciji i pljuvanju, a to je samo normalna ljudska reakcija na prazninu vlastitog života.
Super za razliku od Maje Saar. Gosp. Almire trebate nas navići i navući na ove pjesme, jer prošle nisu bile čemu. Moramo podržavati naše pjevače jer ovo zaista nije loše. Da ovo pjeva Joksimović svi bi ko ludi puštali, iako nemam ništa protiv Željka, mislim da ovo treba promovisati.
KAKVA SIMBOLIKA , MOJ KOMENTAR 18. U 18:18 .. ŠTA REĆI KOJU POSLUKU PORATI ??
sigurno ćeš imati blistavu karijeru kao rizzo , abd da i ti skupiš toliko fanova da svi stanu u sobu. puno sreće, al svejedno nećeš daleko :D
ja budala mati mila
Poduvaj ga sočno&bočno.
A ko je taj,,,
Kakvi ste vi likovi, to je nevjerovatno. Pljujete pjevače, manekene, sportiste, političare, pa šta vama valja? Ljudi bar prave karijere, trude se, pa sve i da ne naprave nešto, opet rade. A vi ovdje pljujete po svemu. Ne odgovara vam akcija čišćenja, ne odgovara vam ovaj Almir, pa šta vam odgovara? S kim ja živim, strašno.
@cooper Postovani Retardinho, To sto normalan svijet nije bio te nesrece da cuje za don gnjidu almira - zvEzdu usminkano ljigavih pop turbo folk pjesmuljaka (nova posast crossover ljigavog popa sa turbo folkom) - ne znaci ni pod razno da slusa vanago k´o sto su sLinan i ostali....
jel ovo jedna ili dvije pjesme ..sestro..
što nije jeoš uvijek don almir
samo radite i ne gledajte oko sebe i ne osvrcite se na komentare onih kojima je dosadno jer nemate sta vidjeti nazalost, pozdrav za dvojicu entuzijasta iz Nordhausena od hobi bubnjara!
Bgte ja mislio Kice.. :D :D