Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmi sad za primjer Iron Maiden... njihova jedna turneja traje koliko postojenje grupice ovih uvrtuša. A zašto? pa zato što ovo što rade ove beštije nije muzika, nego pornografski sadržaj,sa lakim notama u pozadini. I trajale su dok su tvorci muzičke industrije imali interes u tome. To je jedan od razloga zašto volim Heavy Metal. A da ne govorim o kvaliteti i zahtjevnosti pjesama.
dobre hanume :))
Joo, šta dosada čini od ljudi. Slova, slika, video. Dosta. Fala autoru. Vi ste super, mi smo super :)) Ultra turbo extra kuuul.
ma da li ste to vi gospodicna almanah :D ?
@Juraj.Janošik Mislim da jesam :))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Njihova ona Push the button treba biti himna S.Koreje..
Propale ko muda kroz poderane gace.
@SandzaklijaVI Toliko poderane gace. :D
@SandzaklijaVI Ti vazda isti. Ne pitaš za sastav materijala gaća, deterdžent, omekšivač, program na perilici, iznenadne radnje koje se tiču pomenutih gaća, kućni budžet. Ccc. Nepristojno drug iz Sandžak.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)