Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 je li stvarno tacno da nisu smjeli doci? da su odbili? Hadzikadic2018
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kukavice, vi bi da budete predsjednici??? Poslali saopćenja , samo što ne psuju jedni druge, vrijeđaju se ali ne smiju iz bliza. Samo preko novina i portala... Pitam se ko glasa za te ljude i da li su svjesni gdje takva politika vodi? Hadzikadic2018
Ovo je meni isti stil Plavog Orkestra. Nema originalnosti. 😎
Koje razmažene idiote je uvrijedila pjesma "Debela", samo mi to nije jasno.
Pa mi nismo mogli ni rock bendove da zadrzimo , ovi se raspali , doveli onog pjevaca mjesto njihovog i sve palo , knock aut se izmedju pomarisali , prebili puskara , vjerujem da bi sad knock aut bio hit jedan od jacih bendova ex yu poslije rata , al ne znamo..
Super stvar, nije za sakate u mozak zaražene ciganskobugarskim turbo folkom, bubom đalom, rastom krastom, cecom mecom.
Ovo neko snimao na godisnjem pa da ne propadne hahahaha