Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo najbolji si!!!!!!!!
pjesme \"jos te volim\" je jako dobra jedna od najboljih njegovih pjesama i sve naj
amelee mozes li doci kod nas na kosovo-gora selo brod
amel je super,a moze li neko reci kad ce spot izaci na videlo? hvala unapred
amele care,samo deri i guraj! pjesme su ti extra. drzimo ti fige ;)
Amel je extra.. jedan od rijetkih kvalitetnih vokalista u bosni..sve pohvale.. ajde amele,nadam se da ce biti neki nastup u sarajevu uskoro,raja se zazelila dobre svirke :)
Amel je extra.. jedan od rijetkih kvalitetnih vokalista u bosni..sve pohvale.. ajde amele,nadam se da ce biti neki nastup u sarajevu uskoro,raja se zazelila dobre svirke :)
aaaaaa konacno da i Amel nesto novo snimi! suuuppeerr.. Jedva cekam spot!!!! aaaaaaaammmmeeellllleeeeeeee uh kako bih te. hmm.... ;)
Slazem se.. Spyderu,sta imas protiv ovaca? Ja imam stado citavo i toliko su mi drage da sam sretan sto ih ne cuva neko ko ti! Amel je kralj!! Sve pohvale za zadnji nastup u Slogi! Da znas da te raja sa Dobrinje gotivi
E moj spyderu,nazivas Amela seljakom,a pogledaj kakav si ti zapravo nekulturni seljak. Ne moras momka vrijedjat ako ga ne volis slusat. Odakle li si ti bas me zanima? Imao sam priliku upoznati Amela i bas je momak rega. Amele fenomenalna ti je pjesma i jedva cekam da vidim spot! Samo naprijed pusti ove ljubomorne kretene! Go Amel Go!
Ja neznam ko ovog kretena sluša?! Ovo je najveći seljak koji sebe naziva \" pjevačem\"! Bolje mu je da se vrati u svoje selo i dalje čuva ovce!
ko je taj Amel????
amel je super muzicar,mozda cak i najbolji na balkanu...steta samo sto pjeva rok bolje nesto narodno da pjeva pa da ga svi volimo
sa-x maderfakeri.. brisite.
ne dolazim jer je amel ipak veca zvijezda od mene.