Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RESPECT za pjesmu, nema dalje !!! Hejteri 3, 2, 1..........
Ali ono bas... svaka mu cast!!
Definitivno, naklon do poda! Inače, pametno odrađen marketing ali svejedno, lijepo je vidjeti "2 zavađena brata" skupa jer zna se ko je kur*va balkanska a ko raja!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Odlična pjesma. Nerealno, ali lijepo zvuči.
Zar je vazno jel' realna ili ne :) Ovakvih stvari treba vise, a manje mrznje... jednom se zivi. Jos jednom, svaka mu cast!
Yahel, slažem se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zemljo moja jedina od Mandže i Edina hahah odlična pjesma! (Y)
Majstorska pjesma, nema šta. Svaka čast za ovo...
Da se razumijemo radi se o spotu i o sportu dvije drzave.Dakle za ove sto govore: prelahko smo zaboravili ljiljane ide ovo: Grb srednjovjekovne Bosne, od doba njenih banova i kraljeva do 1463. godine, je predstavljao grb dinastije Kotromanić: - štit plave boje, koji je na pola podijeljen srebrenom dijagonalnom gredom, u čijem se lijevom i desnom polju nalaze po tri zlatna ljiljana, sve nadvišeno viteškom glavom sa plaštom ili krunom Kotromanića. Ljiljan na grbu dinastije Kotromanić je ljiljan koji je specifičan za Bosnu "Lilium bosniacum" PA ONDA OVO : Grb Republike Bosne i Hercegovine od 1992. do 1998. godine; Grb Republike Bosne i Hercegovine zvanično je usvojen 4. maja 1992. godine. Zasnovan je na grbu prvog bosanskog kralja Tvrtka I Kotromanića.Grb predstavlja zlatno obrubljeni, plavi štit, podijeljen na dva polja srebrenom dijagonalnom gredom sa po tri ljiljana zlatne boje u svakom polju.Naucite ljudi istoriju/povijest/historiju svoje zemlje.Hvala.
Nastavak na ovo je: J....BO VAS NACIONALIZAM SA SVE TRI SRANE PA KO KOGA HOCE, inace pjesma super,navijajte za koga god hocete,u kojoj zemlji hocete i onako nam je samo ovakve radosti ostalo dok nam politicari ne sjebu i to.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = lat. servi = roblje HRVATI = lat. croatini = kreteni BOSNA = lat. bos+nae = pravi volovi, voline BOŠNJACI = tur. bosh+nyak = izv. bosuna = bijednik fukara, tur. bosluk = nicija zemlja "K L I X" nije misterija već igra rijeci od C ( a t o ) L I C S ) i moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije. http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Omerbašići#Rimsko_rentanje_Bosne http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
e` pa nije ovo lose...
da mi je samo znat koji su to degenozoidi, mutanti bez mozga botovi koji dislajkaju ovakve stvari i pozitivne komentare?
Bolja je od bilo koje bosnanske navijacke himne...
Cetnicima u INAT. Zemljo moja jedina od Mandze i Edina.
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/ servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com
Cijena geflafne za ASUS matičnu ploču?
gdje ide ovaj svijet
Ovako i treba, nek genocidasi bale ! Bosna i Hrvatska dvije bratske zemlje od pamtivijeka !
ovaj njegov panini album je bas poseban :D
Svaka cast.... .. RESPECT ...........
Ako nam je vec reprezentacija otisla na SP zar je problem napraviti pravu navijacku pjesmu koja ce imati smisla i koju treba da otpjevaju najvece zvijezde BiH a ne ovi luzeri. CCCCCCCCCCCCCC Ovo samo kod nas ima..........
pricas gluposti. neka pravi ko hoce pjesme niko mu ne brani. ako hoces i ti jednu napravi. da li ce biti prihvacena medju navijacima to je vec druga prica.
Čim čujem da se u pjesmi spominju Hrvatska i BiH povraća mi se. Uspoređuju se zapad i zaostali fundamelizm.
Vidi, niko ne spominje tvoju tzv HB, čovjek spominje dvije bratske zemlje, ne znam zašto si se osjetio prozvanim. Da si pametan, bodrio bi kao Ante obje repke, ovako možeš samo crknuti od zavisti i absurda situacije u kojoj živiš i u koju si se sam doveo.