Dado i Slađana u Slogi
0
Pjesma "Princeza" uživo nakon 26 godina
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se da treba ostaviti lingvistima, ali za djecu ovog grada koja su odrastala u Slozi, oduvjek je bolo u \"Slozi\". Nekada je bilo i petorici, a danas je \"peterici\".
opa pa ima i komentara, nismo bas u tolikoj karini.
kakvi ste vi kreteni ...recimo : makedonija je kultna pjesma svih vremena u cijelom regionu :) a drugo : Slogi / Slozi -oboje je isparavno, pitajte lingviste :)
kome se ovo sluša ...
@rebeka nemoj se blamirati molim te.. liccna imena nisu podlozzna palatalizaciji.. naucci pa sudi ;) respect ;) dado topic je kul xD
Jos jedan nepismen novinar. Nije u \"Slogi\", vec u \"Slozi\".
Još jedan nepismeni novinar. Nije u \"Slogi\", vec u \"Slozi\".
FAKAT OVAJ ADOLF TOPIĆ SAD IZGLEDA KO MUMIJA...MATORI TEZGAROŠI...IŠŠŠŠ
bit\' ce to noc za pamcenje :) jer ti si princeza ...
Ne znam ko je jos zeljan ovog sranja 80tih. Veze sa vezom nema.