Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milion debila prati debila
Pjesma nidje veze, karneval 1 je bio ok
Ma kupljeni pratitelji, ali meni nije jasno stvaranje percepcije da su toliko popularni na osnovu onoga sto se na internetu desava
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam fakat malo prolupao ali da ovoliko prolupanih i vecih od mene ima nisam znao
Ovo zakonom zabraniti...
Koji šund! Užas! Ne može tekst bez kriminala i tanke linije!
Boze sacuvaj
Bila su vremena kada su mafijasi htjeli da budu reperi,sada dosla vremena da reperi zele da budu mafijasi!
Prvi dio bolji 100 puta
Ovaj hibrid turbofolka je zabrinjavajući.Gledam i nene po svadbama plešu uz ove autotun narodnjake, vole
Pu hebo vas otac zatucani
Jbte pjesme na nivou zadruge. Pivopije, kurvari i onda se pitamo zašto nam je ovakvo društvo.
Hahah ove preglede mozes naruciti na svakom cosku
Pa naruči debilu ako može. Uzmi pare. Nemoj sjediti za kompijuterom i nadati se da će doći tetka da ti da kutiju cigara.
opet neki tz repper u outfitu cecenskog islamiste ! pa šlajfere znasli ti da je tvoj poslanik muziku i to ponasanje kao kefirski haram proglasio nemoj da ja nemusliman koji kuran zna bolje od tebe da te ucim
Strasno
Pakuj mjesalicu,motaj kablove..ode sve u 3 lijepe..sto kaze onaj brat gore u komentaru ja konto da sam ja malo puko,kad tek vidim da mi nije nista..ima milion gorih i vecih pukotina..ko ove nabrajalice slusa sem djece? A i djeca se opamete krajem srednje skole i skontaju kakva su degeneracija bili..na hajr na dobro..
Sta očekivati od izgubljene generacije čiji su roditelji odrasli na cajkama zvezdama granda zadrugama i velicanju kriminalaca i prostitutki.
JeKo Sajfer??????
Ebo vas on