Poslušajte novi hit
957

Pjesma "Karneval II" sarajevskog repera Sajfera skupila više od milion pregleda za samo jedan dan

L. R.
Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube
Sarajevski reper Sajfer nedavno je objavio novu pjesmu pod nazivom "Karneval II", koja je za 24 sata uspjela skupiti više od milion pregleda na Youtubeu.

Kao i ranije, tekst i muziku potpisuje Sajfer, a za aranžman, mix i mastering se pobrinuo Enel Beatz. Ženski vokal u pjesmi bila je Adan Hrelja, a back vokal pripao je Medicu. Za spot je bio zadužen Dino Kadragić.

Pjesma "Karneval II" se nalazi u trendingu Youtubea, a trenutno se nalazi na osmom mjestu. Ona je svojevrsni nastavak ljetnog hita "Karneval", koju je Sajfer objavio u augustu prošle godine, a koja ima više od 30 miliona pregleda na Youtubeu.

Reper Sajfer se oglasio i na svom Instagram profilu rekavši da je ovo novi ljetni hit i da bez njegove publike to ne bi bilo moguće. Također, zahvalio se i svojim kolegama na saradnji.

Podsjećamo, reper se domaćoj publici predstavio još 2013. godine sa prvim solo-albumom pod nazivom "Kodeks ulice", a od tada je ostvario brojne suradnje s brojnim muzičarima iz BiH i regije. Neki od njegovih najvećih hitova su "Med", "Karneval", "Kokaina" i "Ignor".