Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...trokut između Kobilje glave, Stupa i Vogošće...\" lol Malo si se zabunio... očito...ali eto recimo da smo te razumjeli... Nego zašto u Tuzli nije uspio ?!
lik zivi kod doma mladih i dosta ranije su mu govorili da se ozbiljnije pozabavi svojim glasom a njemu sinulo u 30toj. i jes fakat isti svoj otac...
@\"hahahahahahahahaha, otkrio talenat u u tridesetoj godini, svaka cast...sta ce tek biti kad bude imao pedeset:-))))))\" Onda ce bit wunderkind.
ahhahahahah,,,..talenat se otkriva prije nego li brada naraste...hahahaha
nesto mi ovaj talent izgleda nekako zamisljeno
ma taj nije ni miladija ocima vidio :D
a Tuzlak garant zivi u Miladijama hahahahaa
Learn some English first and then go and be fucking Jyames Blunt. Coooooornyyyyyyyy.....
zalim te. kompleksi su tuzna stvar zaista...
je*o sebe isti je svoj otac :)
hahahahahahahahaha, otkrio talenat u u tridesetoj godini, svaka cast...sta ce tek biti kad bude imao pedeset:-)))))) samo naprijed
Naravno Davore, nisi mogao proći u Sarajevu gdje samo sarajlijice mogu i žive u oblacima da je BiH trokut između Kobilje glave, Stupa i Vogošće ... Svaka čast Davore, Tuzlaci su uz tebe!!!!
Svaka cast stari... guraj samo naprijed.