Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojčica super pjeva, ali je toliko antipatična da je to strašno... Previše je samouvjerena bila i mislim da je i to jedan od razloga zašto su je izbacili iz takmičenja...
LOL ... Antipaticna ti samouvjerena djevojcica od 13 god ... Idolu moj ...
13 godina joj je, jesi ti normalan sta pises, nemas nimalo razumjevanja
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
naporni ste vise
Frapantno je kolko ljudi ovo gledaju i prate. Nemaju veće brige. Blago im se. Ovo je moja ljubomora da kako.
donado ma ja, sam treba pratit dnevnik il kladžu i kukat na situVaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I na kraju kad su je svi odbacili vraca se Aki kog nikad nije ni spomenla tuzno
Slazem se.
Ma pusti to bilo-proslo, mene vise brine dal da uzmem pizzu il buredzike.... a ilmino ce vrijeme doci...
Ovo je jedno obično razmaženo, nekulurno, seljačko derište. Želim i ja da ti svoju majku usrećiš isto kao Emina tebe. Sram te bilo.
Ma *** vas x-faktor ili kako se zove , zar nemate preča posla.
NjV: i večerašnji susret između tima Egipta i "repke" plaćeničkih kurvi za držanje kolonije u pokori - i to sad usred kolonizatorove Austrije (ili kako ratna truba Bordžijinih sefardskih kvislinga klana Izetbegovića i Co., Haždfhzjejgobvc, reče: "na domaćem terenu!") bio je još jedan "okultni" (u znaku numerologije zbirova 3/7/9/11/13) ritual gdje su "domaći" psići rata očito namjerno primili golove - tačno u 52-oj (zbira 7) odnosno 65-oj (zbira 11) minuti, a sam ritual je otpočeo popodne u 6:30 (zbira 9) tj. 18:30 (zbira 3); dakle nema greške, tj. baš nikad da im se "omakne", zar ne? Koje ruganje u lice cijelom jednom narodu! I to netom nakon što je Austrija spalila Arhiv kolonijalne okupacije 1878-1918, a sve to prema narodu pogođenom vjekovnim okupacijama, ratovima i glađu kao nijedan narod na Planeti - danas uz to još i banditskom pljačkaškom vlašću te raznoraznim drugim zlom kojim ti zlikovci našu Bosnu zasipaju s tolikim uživanjem sada potpuno otvoreno i uz pomoć mladog naraštaja svoje štenadi - kako trčkarala u dresovima tako i iskusnih ratnih truba u ulozi "novinara", koji su se usavršili u razvlačenje pameti našem narodu | HM: Egypt-BiH friendly match another occult (of sums 3/7/9/11/13) ritual - began at 6:30pm (9) (or 18:30 (3)), w/ goals at 52' (7), 65' (11) ...so obviously puppets for keeping a #colony hypnotized (foreign-paid soccer whores #Dzeko & Co.) rigged this game too, enjoying being evil ...as Borgia's Sephardi quislings' war-trumpet whose private TV broadcasted game from Innsbruck, #Austria, exclaimed "it was played at home" (TWITTER) http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić bosnianroyalfamily.org
sva takmičenja osim matematičkih su samo show... na estradi sve je varka, na estradi sve je fol... a curica će uspjet kad tad, trud se uvjek isplati
Mala odlicno pjeva, i o tome je suvisno raspravljati, ali kad podje pricat, e tu nastaju problemi. Licno molim Ilminog tatu, babu, oca, da je posalje u skolu, gdje ce je nauciti da razlikuje slovo č od slova ć i obratno. Toliko od mene.
Ja bih zabranila neke stvari do punoljetstva. Između ostalog, i ovaj tip natjecanja i nastupa. Neće nikom kruna sa glave spasti što će se strpjeti koju godinu, a na kraju krajeva, manje će roditelji moći manipulisati djecom i pokušavati se ostvariti kroz njih.
Ko je Ilma kog k.u.rca??Vidim za par godina biće dobra za lizanje pičića...
Djevojčice,mila i draga. Mlada si i lijepa,ali dušo još si nezrela da bi živjela život koji se živi na estradi. Posveti se školi i njeguj karakter,na pragu si zvjezdane prašine... Budi dijete dok još možeš,kasnije ćeš htjet a nećeš moći. Uživaj!
Niko joj nije kriv sto nije imala dovoljno poziva, pa da je dovede do duela, nece ni maid nista bolje proci 2x je vec u duelu, znaci ni od njeg nista...tako da je tvojoj ilmi bolje sto je sad ispala, da ne trosis dzaba gorivo i na finalnu emisiju, kad znas da bi i tad zadnja bila
ne brini mala ima jos slobodnih mjesta na vogoscanskoj petlji
evo ima i nas imamo talenat sta cemoo mi da kukamo Ilma je kad tad morala ispast.Bilo bi smijesno za produkciju da djevojcica od 13 godina pobijedi.Ilma zna pjevat ostvarit ce karijeru.Briga njih za Ilmu,ona je jos samo materijal na kome su zaradili pare.Pa i eto npr Tamara je sa glasom dosla do finala.Bolje da je Aleksandra prosla nego Ilma.Ilma nek zavrsi osnovnu a ovih sranja sto izvlace pare ljudima bit ce uvijek.
Ona da bolje pjeva od drugih i nije tacno... Neka se oda alkoholu i bice joj moto,,KAFANA JE MOJA SUDBINA"!!!