Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
decki svaka cast, ovo je samo pocetak. abd imat ce te vi i svjetsku slavu jer je i zasluzujete. (: a vi dusmani sjedite i placite.
POCELO JE ! ;)
Momci, svaka cast, samo naprijed. I meni se nesto slicno desava, moje ime se veze uz komsinicu iz susjedne zgradde, koja ima sestru u NewYork-u, a njeno ime se veze sa likom koji radi u firmi sa kojom njena saradjuje. E sad, ime tog lika se veze sa likom koji cisti bastu i podrezuje sumu na imanju koje se nalazi pored imanja ciji vlasik se dovodi u vezu sa likom koji ima rodicu i njeno ime se veze sa SnoopDoggom ili Lionom. Kao sto se vidi iz gore napisanog, cim sretnem komsinicu, ona ce pokrenuti pricu i ocekujem do augusta da cu imati ugovor sa Death Row Records-om. Imam samo jedan problem, sestra iz Amerike slabo cuje, i starija je, pa cu morati da se potrudim kada budem razgovarao sa njom, da me cuje, baba, baba, mogu li potpisati ugovor itd.
Dobar Bigga, slusao dosta njegovih pjesama...engleski perfektan....Imas mahanje iz SA :)
nek i OVOJ provaliji neko zna za red hot chili pepperse
Neka ti Buba Corelli ima talenta za sve ostalo OSIM DROBLJENJA zato ! Ako ti se ne svidja, ne znam ni sto komentarises ... Ljudi postizu nesto veliko u zivotu dok ti sjedis za kompjuterom i kao luzer lupkas po tim tipkama na tastaturi.. Bravo ti .. oni su losi.. daj ba
Samo naprijed momci, konačno neka pozitiva..
Samo naprijed!