Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
хахахахах како си луд јебо те :D
Karamo vas i muzikom b-a-l-i-j-e
Ja dolazim :D DAJTE TAJ ZNOJJJJJJJJJJJJJJJ ! :D
@svasta informisi se prije nego li sta napises. ne radi se uopste o tome da sviraju sevdah,nego za njega rijec domaca muzika znaci sevdah. :S nepovezano je,uglavnom kao donosi neki djokerski ton. srpska posla,no pored toga pesmice su mu nisu lose,pogotovo koketa. Pozdrav svima koji ce doci pa makar zbog zabave! :D
Nikada \"krug dvojke\" nece ukapirati neke stvari. Korisni idioti !
kad ce smmrde kakav novi miris da donesu a nije uvijek nam zagadjuju zrak smmradom, a mjuza se zna kakava je smmrdska, sajkacka, cajke, litra i nikada nista nisu drugo imali.
cuj bg grupa sevdahbaby,ja servskih uvlakaca poceli i oni svirati sevdah.
Drugari, ne propustite Zemlju gruva, ubedljivo su najbolji i najzabavniji, fenomenalan provod je zagarantovat!