Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ena, neka te malo, shto si nervozna. Ne znam samo do kada chemo biti iskompleksirana nacija? Chini mi se dok god budemo razmishljali na nachin kao shto ti Ena razmishljash. Cliff Williams kao i njemu slichni su odavno "prnuli u shishu". Nishta dobro nisu napravili josh od albuma "Back in Black" koji je izashao prije nekih 23 godine. Al dzaba ja to tebi pricham, vidim ja. Daj samo da strancu guze damo, pa makar on bio jedan obichan toksikoman.
Aloha, Ena, ja nisam kritikovao tebe vec ovaj album i ljude koji su ga uradili. I nisam pricao o tebi i tvojim eventualnim karakteristikama. Stoga, odjebi u skokovima...
A, sto se tice tebe "liva", moram ti reci da mi nismo iskompleksirana nacija, nego si iskompleksiran ti i to do te mjere da vise valjda i ne kontas koliki si uskogrudni primitivac. Jebe se meni sto si ti iz Tuzle, a ja iz Sarajeva. Mozes biti iz New Yorka, ali si ocigledno papak u dusi.I nemoj se kriti iza "nacije", nemoj se ufuravati da pricas "u ime cijele nacije".Pricaj u svoje ime, ma kako se malim i bespomocnim osjecao.
Zhungul, sreco moja, sve si sam rekao. Cuo si samo jednu pjesmu, ali ipak pljujes po svemu, kao da si mjerodavan za to. Dakle, nisi popljuvao tu pjesmu, nego sve, ukljucujuci i "grupu netalentovanih muzicara". A ja ti samo rekoh da si ocigledno ti u svojoj kritici muzike puno netalentovaniji od jednog Cliffa Williamsa na bas gitari! I kako si ti to na osnovu video spota skontao da je neko netalentovan? Ma, daj molim te, poklopi se po usima!
Draga Ena. Od ovog Emira sam cuo svega jednu pjesmu koja otprilike kaze "ne pitaj me lane moje" ili tako nekako i to mi je sasvim dovoljno bilo da se ispovracam. Aranzman je staromodan, tekst plitak i tupav, a koliko se sjecam na spotu nije bilo Cliff Williams-a and Co. Ne mogu da sudim o toj internacionalnoj verziji jer je nisam cuo ali ova domaca je obican klichak.
Doa, obzirom koliko nas je ovdje, mora da smo neka zesce iskompleksirana nacija...
konkretno pitanje: gdje je izasao ovaj album ??
Liva,"redjo",King,......Sve je to gomila kompleksasa koja u svojoj nekreativnosti, primitivizmu i zavisti hoce da poludi. Boli ih tudji uspjeh, boje se tudjeg uspjeha, smeta im bilo ciji uspjeh...Kako li samo zivite svoje uskogrudne zivote? Nema to veze ni sa Emirom, ni sa muzikom. Ovi jadnici ce ovo isto reci i za nekog rezisera, ili konobara, ili profesora. Samo ako skontaju da su ovi daleko ispred njih. Kakav jad!
I jos nesto. Kad ce ovdje kod nas neko vise skontati da je rock'n'roll puno vise od dobrog pjevanja! Izgleda nikad.Cini mi se da mnogi ovdje komentarisu nesto sto nisu ni culi, jer koliko znam ovaj Emirov album jos nije izasao "vani". To dokazuje (po milioniti put) da se ovdje radi samo o nasoj ljubomori, zavisti, primitivizmu,...To sto je Emir rodjen u Gorazdu ili Sarajevu ili bilo gdje i toga se ne stidi, a vec 10 godina zivi u Americi i radi sa ovakvim facama nije valjda neki dokaz da je seljacina??? Ili jeste u glavama gubitnika, koji i onako pljuju sve sto je dobro...
Super mi je ovaj "Zhungul". Koji krele! Spominje neke "netalentovane" muzicare, a vjerujem da misli na ove koji su svirali na ovom Emirovom albumu.Dakle basista iz "netalentovanih" AC/DC, onda "netalentovani" Lenny Kravitz, pa ovaj "netalentovani" blueser Danny Shepard koji svira sa B.B.Kingom......Sta na ovo reci, osim da Zhungul i slicni nisu vrijedni nikakvog komentara!
Emir Bukovica veze nema sa pjevanjem. Lutvo iz Validne legitimacije je Pavaroti za njega, mada Lutvo nema pojma o životu
to ko biva neki sarajevski shaneri se furaju da su kul ... pa kofol gz seljaci itd samo za sve koji tako misle nek malo razmotre sve i vidjece da nam nemogu ni primirisati! a kako je ono bilo ... gorazde rulez ;)
Prijatno sam iznenadjen kolichinom negativne kritike upucene ovoj grupi netalentovanih muzicara. Svaka cast narode, vi mi vracate vjeru u ovu zemlju.
E, fakat mi je pun kurac ovih "Tuzlaka" koji se ovdje jadni i iskompleksirani javljaju. Pa, valjda je vec svima jasno da je ovo ekipa iz Brckog i okoline, koja se uvalila u onaj "FMJam" i pljuje sve sto nije njihov "poznati" idol-rapper. Emir i Adi Lukovac rade dobre stvari, a ovi loseri mogu samo da crknu od ljubomore. Samo naprijed!
kreten narod kad imamo ljude koji sprecavaju sve sto ide napred