Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno Bilećanku i Konjuh planinom u izvedbi Hora Cankarjevog doma iz Ljubljane. To nije samo muzika nego i putokaz kako biti i ostati ''uspravan'' u najtežim trenucima ...
Ako sve prođe kako treba, organizovati idući koncert pod nazivom "sviramo q.rcu" (ne onom Sebastijanu)
15 KM ulaznica!? jel vaša ciljna grupa radnici, studenti, proleteri... ili tranzicijska elita, skorojevići iz nacionalnih stranaka???
To jedino možeš i pjevati ali se prvo moraš dobro najest i napiti ako imaš čega
Izvrsna vijest! Danas smo svjedoci narastajuceg fasizma u regiji i svijetu. Antifasisti trebaju da ponovo udruze snage u regiji i svijetu i suprotstave se fasizmu.
Super
e pokvariste jazz fest sa ovim glupostima...dosta ratova više!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
šta vam je? jeste normalni?
počeli su i tebe ozbljno da shvataju, ne daj se Đemile
ako dovedu predina da pjeva bilecanku eto i mene ili arsena da pjeva koenovog partizana umro je arsen pa nek pjeva mehri cetinic a djole nek racuna na sebe hebo ga digitron
Tko je dopustio da pjeva Thomson