Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Michael bio i ostao Kralj svih vremnena ni u smrti niko mu nije do koljena!!!!!
ej moj ciniČe, konju jedan! ne zna pjevat, je li? nek si nam rek\'o bas ti zavaljujem. idi slusaj svoje GRAND IDOLE, jbali te oni!
Vazno je da se u spotu nalazi MALA DJEVOJCICA. Uvijek djeca nekakva oko njega, ma pedofilcina teska... Ovo je trebalo davno ubiti, a i ne zna pjevati.
KOJA LEGENDA! Ove godine navodno izlazi novi album kojeg je snimo tokom 2006-2007. Album se zove 7EVEN. Will.I.Am. je produciro citavu stvar. @fare potpisujem! Mislim da je muzika zvanicno umrla 25.06.2009., ne samo POP.
Muzicka scena je dosadna bez njega..Second to none!
Zasigurno najveca legenda koju je planeta zemlja ikada imala. Svaka rijec za njega je understatement. Genij.
JEDAN I JEDINI , NEPONOVLJIVI
Kralj!!!