Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masoni je nagovorili da jos jednom "sokira" svijet sa nekom gluposcu. Ovaj put glupost je pusenje dzointa pa tako djevojcice 2001 2002 2003 godiste, koje sada stalno vrte njenu onu pjesmu na YouTube, koja vec ima 400 miliona pregleda, da imaju uzora. Nije ni cudo poslije ovih "sokirajucih" scena, na kome su odrasle nase djevojcice, sto poslije u srednjoj skoli tuku vrsnjakinje, rezu im kosu pa kasnije bivaju izbacene iz te iste skole, uz ogorcenje i gadjenje javnosti. Ovako je prije 6 godina "sokirala" javnost i Rihana, potom i Lady Gaga, a prije njih Maddona, Britney Spears i sve te drolje za narodne mase. No imamo mi i ovdje lokalnih za "sokrianje" javnosti poput Ivane Selakov, Goce Bozinovske, Stoje, Seke, Goge Sekulic i ostalih ispdraka SANU Kuhinje zla i Guslarske kulture. Nema vise emisija za djecu poput Nedjeljnog zabavnika, Muzickog tobogana, Cik pogodi ko sam, zatim raznih naucnih emisija. Nasa djeca se skoluju sada na facebooku, na mobitelima, na ovakvoj smecarskoj muzici.
Apsolutno se slažem. Ali neka se roditelji angažovano uključe u odgoj i izgradnju svoje djece. Ne mogu njima masoni, iluminati i ini kultovi ništa nametnuti ako su djeci već definisani uzori i modeli prihvatljivog ponašanja unutar kuće i uže neposredne okoline.
pametno zboris,al zamisli da svojoj djeci zabranis da gledaju ove gluposti odmah bi te proglasili talibanom,zaostalom osobom i pravdali se da zivimo u 21.vijeku..slozices se da je tesko danas biti roditelj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Svi pišu o njoj e sad hajte malo i vi (Klix). Nigdje veze, cura je jadna koliko i njen pokušaj da dođe u centar pažnje.
Završio joj neko sa Bistrika
manipulacija,hplivud,koks,detoks,botoks,djeca,rak,,uvjek ista procedura
Sta je to toliko na videu da pljujete po njoj??Milioni ljudi to radi, a cura je odlučila javno, svjesna da su svi oko nje u nebu :)
Bas ste napaćeni likovi i likice.. :)
krajnje je vrijeme da joj neko kaze da je zgodna ko treger i da treba nosit siroku odjecu
kurva odvratna, nebi je ni stapom darnuo
whitney, britney,christina i ostale fine curice sve ovako zavrse za 5 minuta slave....neka za jos 5-6 godina ide na odvikanje od ovog onog...nervni slom...ode karijera do vraga....stari uzorak....meni iskreno jako dosadno....
I bravo za Frenkia
To je Amsterdam NL mozes pušiti joint i duvati u drota:) i sta je tu šokantno:)?!
bolje joj je da je meni popusila
WELCOME TO AMSTERDAM !
Znam da postoji nešto zdravije i efikasnije za pušenje ali Miley izgleda ne zna za to :-D
mozda pusi na playback
Kad nam je ovo top vijest, treba nas sve pobiti. Ako neko nije gledao film Idiocracy nek obavezno pogleda.
akonebude valjao film na*** si :)
Zao mi je sto je mtv izgubio svoju car iz 90-tih.
i tad je bilo ovako samo si ti bio mlađi pa si mislio da su ovakve stvari cool, ko što i današnji tinejdžeri misle za ovo danas
Da vjerovatno si u pravu ali nekako imam dojam da su grunge era,beavis and butthead i covjek na mjesecu imali vise smisla nego ovo danas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)