Muzika
0

Miley Cyrus pušila džoint tokom nastupa na MTV European Music Awards

Klix.ba
Miley Cyrus (Foto: AFP)
Miley Cyrus (Foto: AFP)
Miley Cyrus odlučila je ponovo šokirati svijet i puniti naslovnice magazina. Nakon što je većinu kolega iznervirala svojim prošlim nastupom, na kojem je izvela "prljavi ples" i plazila jezik, ovaj put je otišla korak dalje i zapalila džoint na bini.

Pjevačica je to izvela tokom nastupa na MTV-jevoj dodjeli nagrada European Music Awards, na kojoj je dobila nagradu za najbolji spot, za pjesmu "Wrecking Ball". Dodjela je održana u Amsterdamu, a fotografi su sve zabilježili dok je sa snimka showa, koji je emitovan nekoliko sati kasnije, taj dio izrezan.

MTV je na web-stranici objavio kako Miley puši travu, ali glasnogovornik mreže je kazao da kompanija nema komentara na ovaj čin.

Ovu noć obilježio je i nastup Snoop Dogga uz pjesmu "Gin and Juice" sa komičarem Willom Ferellom. Također, Katy Perry je oduševila svojim performansom. Pjevala je dok je visila iznad bine. Bruno Mars je bio okružen akrobatama koji su izvodili striptiz. Prizemljenije nastupe imali su Eminem, The Killers, Imagine Dragons i Kings of Leon.

Harrry Styles, najpopularniji član grupe "One Direction" dobio je nagradu za najbolji izgled, Bruno Mars za najbolju pjesmu ("Locked Out of Heaven", a Katy Perry za najbolju žensku umjetnicu. Glavnu elektronsku nagradu dobio je Avicii, a Eminem je dobio priznanje za najboljeg hip hopera i specijalnu nagradu svjetskog idola.

Bend One Direction je osvojio nagradu za najbolji bend Velike Britanije, Justin Bieber za najboljeg izvođača, a Austin Mahone za zvijezdu u usponu. Najpoznatiji reper s naših prostora Frenkie dobio je MTV Best Adria Act nagradu.