Masoni je nagovorili da jos jednom "sokira" svijet sa nekom gluposcu. Ovaj put glupost je pusenje dzointa pa tako djevojcice 2001 2002 2003 godiste, koje sada stalno vrte njenu onu pjesmu na YouTube, koja vec ima 400 miliona pregleda, da imaju uzora. Nije ni cudo poslije ovih "sokirajucih" scena, na kome su odrasle nase djevojcice, sto poslije u srednjoj skoli tuku vrsnjakinje, rezu im kosu pa kasnije bivaju izbacene iz te iste skole, uz ogorcenje i gadjenje javnosti. Ovako je prije 6 godina "sokirala" javnost i Rihana, potom i Lady Gaga, a prije njih Maddona, Britney Spears i sve te drolje za narodne mase. No imamo mi i ovdje lokalnih za "sokrianje" javnosti poput Ivane Selakov, Goce Bozinovske, Stoje, Seke, Goge Sekulic i ostalih ispdraka SANU Kuhinje zla i Guslarske kulture. Nema vise emisija za djecu poput Nedjeljnog zabavnika, Muzickog tobogana, Cik pogodi ko sam, zatim raznih naucnih emisija. Nasa djeca se skoluju sada na facebooku, na mobitelima, na ovakvoj smecarskoj muzici.
Apsolutno se slažem. Ali neka se roditelji angažovano uključe u odgoj i izgradnju svoje djece. Ne mogu njima masoni, iluminati i ini kultovi ništa nametnuti ako su djeci već definisani uzori i modeli prihvatljivog ponašanja unutar kuće i uže neposredne okoline.
pametno zboris,al zamisli da svojoj djeci zabranis da gledaju ove gluposti odmah bi te proglasili talibanom,zaostalom osobom i pravdali se da zivimo u 21.vijeku..slozices se da je tesko danas biti roditelj :)
Prikaži sve komentare (88)