Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam koncert na Koševu!
DINO MERLIN, sta vise reci?
DINO MERLIN, sta vise reci?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisam slušao album (još) ali čovjek mora biti iskren da je Dino uspješan muzičar koji "traje", bilo je i lijepih pjesama i plagijata, a ko to nema plagijata... Zanimljivo je da ga ljudi više poštuju u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori nego u BiH.
ŠTA JE TIH PAR PLAGIJATA SPRAM STOTINA HITOVA KOJE JE JE URADIO A RUKU NA SRCE, SVAKA PJESMA KOJU JE OBRADIO JE BOLJA OD ORIGINALA, ONA DŽEKSONOVA NABRAJALICA NIĐE VEZE A DINO JE NA TU MELODIJU URADIO JEDAN OD NAJJAČIH TEKSTOVA IKAD
i kakve to veze ima s jednom glupom pjesmom od koje je Dino napravio remek djelo? Pokazuje samo koliki je čovjek majstor svog "zanata" A ako te šuga sarajevska pljuje, znaj da vrijediš.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vidite ga na ovoj slici-KAO IZ CRTANIH FILMOVA
sandzaklija, prelivoda
navodno je u Beogradu iftario kod cece hahahah
hadzija nemoj Beograd izostaviti alaha ti
Je li presto krast melodije ili i dalje nema kapi orginalnosti ?
Zafalilo mu para
Edin Dervišhalidović je glavna vijest na KLIX-u..... Koja farsa.... nejveći plagijator sa ovih prostora a možda i šire
Samo sto je joa veci problem sto ti raja ne konta ba! Lago sufi mistik dino merlin, daaaj!
Lafo*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boli me karina za koncert!!
SURLA
jel to znaci da ce koncert na Kosevu tek iduce godine?
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
"...he is the first artist from Bosnia & Herzegovina ever to enter any of the Billboard charts. It’s a huge success for the entire region."
Najjači su ovi što se pitaju kako ovi pjevači plaćaju režije, a niko im ne kupuje cd-ove. Uzmimo trenutak da se prisjetimo Deenovih naknada i šatro nekih studiranja. Kako li su oni finansirani, eeeee..
Koji gospodin. Hvala ti Dino za sve. Ne obracaj paznju na pacijente koji pljuju sve redom jer su ljubomorni.
Nacionalno blago Bosne i Hercegovine.
Njima je Koke vrh muzike.