Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli i nas Massimo
@cemusveovo prdi do podne decenijama, jede ptičiju hranu da ostane vječno mlad evo ti sad prilike, prodaj taj rolex i pojedi nešto.
@cemusveovo ...bas mi fali tvoje unjkanje, kmecanje i zapomaganje u obradama tudjih pjesama - svojih skoro da i nemas
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tesko je. Para nema a koks drzi cijenu
I mene vala zaboli :D
Evo ova godina 2020 od pocetka godine pjevaci se zale nema posla ee pazi ovo, pa ako bi iko trebo imati to ste vi uzimate za koncerte ogromne pare i ti se zalis fali vam za droge kocke i odvratnih stvari e pa hvala i ovoj koroni sve je blagodat od boga jednog , pa tako i ova korona idite se fatajte krompira ufatili se odjela seljacici barem da jeste elita neka nego glumite fukare a to i jeste i jos vas ova djeca slusaju i ganjaju ee moj ummete sta je sa vama!
Nas obične to već odavno boli. Mogu se kopat krompiri ili nesto drugo radit ali Massimo se bas smatra velikom zvijezdom a recimo Bare je za njega Elton John
boli me k...c za sve
Massimo ti hoces pare samo od pjevanja ,e kurac,idi u gradjevinu,tvoji slusaoci tamo rade pa radi i ti sa njima
Ko je ba ovaj lik!??
Cuj mogucnost zarade na nuli. Koji tupan. Pa valjda si umjetnik a umjetnici cvjetaju u vanrednim situacijama. Pronadi rjesenje. Eto ti internet. Prodaj muziku ako ko zeli da kupi. Radi online koncerte pa onaj ko te voli ce platiti.
Cuj "virtuElnog"??
Ovaj "pjeva" k'o vo !
Nedoataje vam kontakt sa publikom... Ma hajde.... Ja mislim da vama lova nedostaje! Drag si mi Massimo ali ovo su otrcane fore, fali ovo, fali ono...
Ovi pjevaci misle da nesto bitni cuj boli to kad nisi vazan znas sta treba vise da je vazan onaj koji ustaje svako jutro i ide u fabriku da radi ili bilo ko koji doprinosi drustvu ide na poso on pravi hranu pare ti samo uzimas pare bez hljeba se ne zivi a bez muzike moze
Prodaj nekretninu. Pa kad napuniš stadion ponovo kupiš. Misli malo ako već nećeš lopate
Šatro umjetnost nisu bitne pare hahahahah,umjetnicke duse
Moj Massimo ima sigurno i ljudi koji zive od 600 KM, pa bi rado dosli na tvoj koncert. Hoce im biti niza cijena? Pretpostavljam da ne. Tako dok su oni uzimali 600 ti si uzimao 4000, jesi se tada pitao kakve su mogucnosti zarade? Imate priliku da u biznisu kojim se bavite napravite nesto, biznis, ustedite novac, za razliku od covjeka sa 600.
Pjevač, ljudina, čovjek, svaka čast..
Obzirom kako ti pjevaš, meni nije jasno od čega si do sad živio....