Pogledajte spot
0

Magdalena Bogić objavila novu pjesmu pod nazivom "Padaj"

I. S.
Nakon što smo je imali priliku čuti u raznim emisijama, ali i uživati u njenim nastupima širom Bosne i Hercegovine, Magdalena Bogić predstavlja svoj novi spot za pjesmu "Padaj".

Na pjesmi se radilo dugo, tražeći savršeni ugao svakog kadra, ali i note. To nije bilo teško s obzirom da je Magdalena na ovom projektu radila s vrhunskim profesionalcima.

Muziku i tekst je radio Nermin Puškar, dok je aranžman radio jedan od najtraženijih producenata Mahir Sarihodžić. Na prvo slušanje vratit ćete su u muzičko doba 1980-ih.

Na spotu su radili: Jakov Sušac (snimatelj, montaža), Dario Šišul (fotografija), Renata Ponjević (šminka), Emina Smaka - Hena (styling), House of hair (frizura).

Ukoliko se želite opustiti nekim novim muzičkim novitetom, onda je pjesma "Padaj" savršen izbor. Osim što će vas vratiti u neko drugo doba, pobudit će onu misteriju i senzualnost svojim tekstom i aranžmanom. Nakon pjesama "Nije kraj" i "Više od sna" vrijeme je za nešto sasvim drugačije, a to drugačije nosi naziv "Padaj".