Muzika
454

Sa Amelom Ćurićem u petak u Mostaru nastupa i Magdalena Bogić

Klix.ba
Pobjednik X Factor Adrije Amel Ćurić najavio je spektakularni koncert u Mostaru na stadionu Sjeverni logor u petak 28. augusta.

Ćurić je na današnjoj press konferenciji u hotelu Bristol rekao kako mu je drago što će imati priliku nastupiti pred mostarskom publikom.

Vrijedi spomenuti da je organizator tokom današnjeg dana uz Ćurića obezbijedio i nastup finalistice X Factora Magdalene Bogić.

“Drago mi je što sam u gradu koji mi je pružio možda i najveću podršku tokom showa X Factor. Poruke podrške dolazile su iz cijele regije, ali mi se čini da ih je najviše bilo iz Mostara i Hercegovine. Drago mi je i što smo došli u kontakt sa Građanskom inicijativom Carina i istinski se nadam da ćemo napraviti pravi spektakl. Ovo je prvi koncert u mojoj karijeri koji se radi na ovakav način. Prethodno su to obično bile klupske svirke“, rekao je Ćurić, koji je iskazao zadovoljstvo iz razloga što će njegovi gosti biti duo Adnan i Tarik.

“I njih dvojica su također omiljeni u Mostaru posebno kod mlađih generacija. Rado su se odazvali i smatram da će i oni dati pravi doprinos za koncert za pamćenje“, dodao je Ćurić.

Osim Adnana i Tarika sa Ćurićem će nastupiti i gost iznenađenja. Pet minuta na sceni sa Ćurićem provest će i sretni pobjednik nagradne igre koji na mail adresu [email protected] pošalje kako bi na najorginalniji način proveo pet minuta sa Amelom Ćurićem.

Vedran Drljević je ispred organizatora koncerta Inicijative građana Carina pozvao sve Mostarce da u petak dođu na veliki muzički spektakl iskazavši zadovoljstvo dosadašnjom prodajom ulaznica.