Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dueti sa draganom mirkovic, halidom i stojom su vrhunac u umjetnickom performansu
Vidi narodnjaka, nisam ga prepoznao :P
Losa opet supljira. Folker pod krinkom rockera. Bit ce jos albuma, zivi bili pa vidjeli. Dragana Mirkovic mu gostuje na onoj odron pjesmici, kako ga nije stid!
frajo gladan, da mu bi jos malo para pa i dzigaru poceo zavijat
Sasa (Dobrota) Losic je najveci smetljar sarajevske scene. I o tom smetljaru su snimali film i izdvajali sredstva dok narod jede po kontejnerima. Svu tu tzv. elitu treba dobro pretresti i vidjeti ko je sta i gdje sve to vodi!
Ljudi sa estrade najviše liče na političare.Oni nikada nisu dosljedni svojim riječima.Konkretno, Saša Lošić je još prije nekoliko godina izjavio kako Plavi orkestar više neće nastupati uživo nego samo \"virtualno\".Reko pa poreko,tako da i ovu njegovu izjavu treba uzeti sa rezervom.nemam ništa protiv neka plavog orkestra,ali neznam čemu ove izjave\'?.Savjet za Lošu:\"Ako imaš šta da kažeš,a što je malčice komplikovanije od svakodnevnog izaražavanja,IDI BRATE PIŠI KNJIGE!
komentari, lajkovi....stvarno nema ništa važnije u životu.
Nase cure su uvijek bile drolje, samo se to nije moglo vidjetu u provinciji. Kad dzukca pustis sa lanca tek onda vidis kakav je.
neznam sta uopste prenosimo vijesti o stranim drzavljanima, svi ko fol velike sarajlije, a niko ne zivi u Sarajevu, imaju tudja drzavljanstva, .... a onda neki sandzo koji zivi 30 godina u Sarajevu je jos uvijek Stranac, a ovakvim pobjeguljama je jos uvijek dodaje pridjev sarajevski kako i obicno licemjerno do zla Boga
cuo ovu izjavu od swedish house mafie pa se fura na njih :P
nos u pakas hehehe
Nuro,malo ti ga guro
Sejo Sexon i Zijo Valentino ugledajte se na coveka i nestanite zauvjek, jos uvijek nije kasno.
sta vas u zivotu muci?? vi vazda nesto protiv svakoga.. niko vam nije dobar, svi su losi.. od dzeke, pa do merlina, pa i plavog orkestra, pa i o nekim herojima.. ma svaki put kad se pise o nekom nasom zvijezdom, vi uvijek protiv i uvijek s.er.ete... de malo pogledajte na vase sestre, je..b.u se po dijaspori sa arapima, kurdima i siptarima.. postali su najvece k.u.r.ve i evropi.. a nisu za to krivi merlin i sasa.. jeste ljubomorni, ma.t.er. vam j.e.b.e.m pri.mitivnu....
Loša-Kaloša
Jeste, zatvorili ste krug posebno snimajuci spot sa onom Cecom...uzas jedan...
Ma da, kad zatvoris krugic onda malo snimas nabrajalice s folkusama. Pa fuj Losimire. Uvijek su ti tekstovi bili na nivou osnovne skole, al\' ovo zadnje je fakat odron. Skini kapu da te vidimo i razligu.